Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ţucudean îşi încheie contractul cu CFR Cluj. Ce urmează pentru atacant: "Nu mai e ca la 23 de ani, atunci era uşor"

EXCLUSIV | Ţucudean îşi încheie contractul cu CFR Cluj. Ce urmează pentru atacant: "Nu mai e ca la 23 de ani, atunci era uşor"

CFR Cluj

Comentarii

George Ţucudean a fost cumpărat de CFR Cluj, în ianuarie 2018, cu 450 de mii de euro, de la FC Viitorul, iar afacerea s-a dovedit a fi extrem de profitabilă pentru campioana României.

Atacantul a marcat pe bandă rulantă şi a fost unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul lui Dan Petrescu la cele două titluri cucerite de CFR Cluj în ultimele două sezoane. Însă ultimul an a fost măcinat de griji pentru George Ţucudean, care a fost ţinut în afara terenului şi supus mai multor intervenţii chirurgicale din cauza problemelor sale la inimă.

Evaluat la 1,4 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, atacantul de 28 de ani îşi va încheia, în vară, contractul cu CFR Cluj şi nu ştie dacă va mai rămâne la campioana României.

"Eu termin acum, în vară, contractul, se termină în vară şi nu ştiu cum se prelungeşte. Poate se prelungeşte automat până se termină campionatul, încă nu ştiu.

Am şi doi copii mici, e greu să plec cu ei, să mă mut. Când aveam 23 de ani, eram <<Unde mergem? În Anglia. Hai în Anglia!>>. Era uşor, pentru că eram doar eu cu soţia.

(n.r. despre prelungirea cu CFR Cluj) Ei au avut intenţia, vorbisem deja. După perioada în care am stat, chiar ei mi-au zis <<Hai să vedem cum te simţi>>, dar mă pun şi eu în locul lor acum: <<Vedem, nu are rost să riscăm, dacă nu poate să joace, noi îi facem contract, e delicată problema>>.

Dar eu m-am simţit bine în pregătire, rămăsese că vorbim despre contract când ne întoarcem la Cluj, dar a venit această perioadă, a venit această pauză, iar acum vom vedea ce va fi. Eu sunt deschis la discuţii" , a declarat George Ţucudean la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: tucudeancfr cluj 

viewscnt
Articole similare