Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Tunul încercat de Dinamo! Cum au încercat câinii să-i "sufle" un jucător lui Becali: "Contractul era pe masă!"

EXCLUSIV | Tunul încercat de Dinamo! Cum au încercat câinii să-i "sufle" un jucător lui Becali: "Contractul era pe masă!"

Top Story

Comentarii

Petre Marin a vorbit în cadrul rubricii TOP INTERVIURI despre transferul la Steaua, petrecut în vara lui 2004, după aproape un deceniu petrecut în tricoul lui FC Naţional.

Gigi Becali preluase deja echipa din Ghencea şi tehnicianul roş-albaştrilor era Victor Piţurcă. Totuşi, Petre Marin ar fi putut ajunge în curtea rivalilor de la Dinamo, după ce Ioan Andone (omul care îl promovase în prima echipă a Sportului) şi Cristian Borcea au insistat pentru aducerea sa. Fostul fundaş de bandă şi-a amintit că a avut pe masă contractul făcut de Dinamo, dar în cele din urmă a decis să accepte oferta Stelei. O decizie pe care nu o regretă, în condiţiile în care la Steaua şi-a atins apogeul.

"Când am făcut alegerea de a merge la Steaua, am avut pe masa (n.r. oferta de la Dinamo). Nea Ando (n.r. Ioan Andone) era la Dinamo şi m-a dorit foarte mult acolo, chiar am avut discuţii şi cu Cristi Borcea, dar am ales Steaua pentru că este cea mai importantă echipă din fotbalul românesc, cel mai important brand", a declarat Petre Marin.

Fostul internaţional român a ajuns astfel la Steaua, într-un moment în care se puneau bazele echipei care doi ani mai tâziu avea să atingă semifinalele Cupei UEFA.



"La Steaua erau Mirel (n.r. Rădoi), Ogăraru, Paraschiv, Boştină. Am venit cu Sorin Ghionea, chiar dacă venise cu un an mai devreme a avut ceva probleme şi a fost lăsat la Galaţi. Când eu am fost în Cotroceni să îmi strâng ghetele, ei disputau finala Cupei cu Dinamo, Galatiul juca cu Dinamo şi mi-a zis să îi ţin şi un loc in cameră ca să stăm amândoi în aceeaşi cameră. Şi am stat şase ani împreună", a declarat Petre Marin pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: petre marintop interviu 

viewscnt
Articole similare