Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Tunul” pe care l-a dat Gigi Becali cu doar 100.000 de euro. Dică: ”Poate să ajungă şi la naţională”

EXCLUSIV | ”Tunul” pe care l-a dat Gigi Becali cu doar 100.000 de euro. Dică: ”Poate să ajungă şi la naţională”

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică este de părere că FCSB a făcut un transfer inspirat atunci când Gigi Becali a ales să-l aducă pe Iulian Cristea. Fundaşul de 24 de ani a fost cumpărat de la Gaz Metan Mediaş în schimbul a 100.000 de euro, însă în vară ar fi rămas liber de contract.

Iulian Cristea este marele pariu al lui Gigi Becali. Jucătorul de 24 de ani a fost transferat la insistenţele patronului FCSB, care l-a remarcat la meciurile din Liga 1. Iniţial, Gaz Metan a vrut să-l ţină până în vară, când îi expira contractul, dar a acceptat în cele din urmă oferta de 100.000 de euro, după ce medieşenii au ratat prezenţa în play-off.

Dică este de părere că este un transfer bun făcut de FCSB. Fostul antrenor al vicecampioanei spune că Iulian Cristea ar putea ajunge chiar şi la echipa naţională, dacă va continua să aibă evoluţii bune.

”Ştiam că este un jucător polivalent, el a jucat de multe ori mijlocaş central, acum, în ultima vreme a fost folosit fundaş central. Am văzut că şi la Steaua, pe finalul jocului, l-a trecut în mijlocul terenului, este un jucător interesant, un jucător bun al campionatului nostru, sper ca el să se impună cât mai repede la Steaua şi, de ce nu?, să ajungă şi la echipa naţională”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Iulian Cristea a debutat deja pentru FCSB, în meciul cu Viitorul şi a reuşit să şi înscrie pentru noua sa echipă, în victoria cu 2-0 în faţa Astrei. În acest sezon, are 25 de meciuri, 4 goluri şi două assist-uri.

Afla mai multe despre: nicolae dicaiulian cristea 

viewscnt
Articole similare