Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Tunurile” de 14,5 milioane de euro date de Gigi Becali cu ajutorul lui Victor Piţurcă

EXCLUSIV | ”Tunurile” de 14,5 milioane de euro date de Gigi Becali cu ajutorul lui Victor Piţurcă

Superliga

Comentarii

Prezent în platoul Telekom Sport, Victor Piţurcă a fost rugat să dezvăluie care sunt cele mai bune afaceri pe care le-a făcut pentru FCSB, în perioada în care era antrenor acolo. În total, jucătorii amintiţi de fostul selecţioner au adus în conturile FCSB-ului 14,5 milioane de euro din revânzări.

Victor Piţurcă a fost un antrenor recunoscut şi pentru faptul că reuşea să citească potenţialul jucătorilor tineri. În acest context, fostul selecţioner a fost provocat să dezvăluie câteva dintre cele mai bune afaceri pe care le-a făcut pentru FCSB.

Mihaiţă Neşu, la FC Utrecht - 1,2 milioane de euro
”Când am fost la Steaua, Mihăiţă Neşu. Îl cunoştea Iovan. A fost la câteva meciuri şi am început tratativele cu tatăl lui, Dumnezeu să îl ierte, ca să îl aduc la Steaua. El fusese în Olanda: 'domnule Piţurcă, l-aş aduce la dumneavoastră, că sunteţi serios, dar să mai încerc acolo... Mă rog. L-am adus cu 5.000 de dolari pe Neşu”.

Sorin Paraschiv, la Rimini - 500.000 de euro
”Paraschiv. L-am luat de la juniori. Câte înjurături am luat din cauza lui Paraschiv nu vă puteţi imagina”.

Mirel Rădoi, la Al Hilal - 6 milioane de euro
”Rădoi. M-am dus la Craiova să văd un alt Rădoi şi l-am văzut pe Rădoi. Că mulţi îşi dau cu părerea. Nu, eu l-am adus pe Rădoi şi cine ştie care era drumul lui Rădoi”.

Florin Gardoş, la Southampton - 6,8 milioane de euro
”Florin Gardoş. M-am dus să văd un jucător, la Ploieşti, să văd un jucător, l-am văzut pe el. Era la Chiajna. Şi l-am cumpărat cu 150.000 de dolari. Şi marea mea greşeală că nu am lăsat procent şi Chiajnei. Şi acum, prietenul meu Mircea (n.r. Mircea Minea), primarul, îmi reproşează şi are dreptate. Trebuia şi Chiajna să beneficieze de un milion - un milion şi jumate din transfer. Eu am făcut o glumă cu Luţu: 'Ce faci?' /  'Mă duc la şeful meu la închisoare'. Îl dăduse atunci pe Gardoş pe 7 milioane. Şi eu am făcut o glumă: 'spune-i şefului tău să îmi dea şi mie procent. Şi el s-a supărat că mă aşteptam eu să îmi dea nu ştiu ce”.

Afla mai multe despre: victor piturcagigi becali 

viewscnt
Articole similare