Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | U Craiova are un nou antrenor. A condus deja primul antrenament

EXCLUSIV | U Craiova are un nou antrenor. A condus deja primul antrenamentgalerie foto
Comentarii

Corneliu Papură (46 de ani) va prelua funcţia de antrenor la U Craiova, după ce Victor Piţurcă şi-a reziliat contractul cu oltenii. "Papi" a condus antrenamentul echipei de pe "Ion Oblemenco", iar Telekom Sport a aflat că Papură va fi tehnicianul formaţiei din Bănie.

Oltenii s-au reunit, duminică dimineaţă, fără antrenorul Victor Piţurcă, care a ajuns la un acord cu conducerea pentru rezilierea contractului, deoarece a considerat că nu a fost susţinut pe deplin pentru obiectivul măreţ pe care îl avea: cucerirea titlului. Papură a fost secundul lui Piţurcă, iar acum va prelua funcţia de antrenor principal. E posibil ca Papură să asigure doar interimatul, până când şefii din Bănie vor găsi o altă variantă.

Corneliu Papură, antrenor la Craiova!

Papură a mai fost antrenor principal la Craiova, după plecarea lui Devis Mangia. Fostul fundaş central a condus echipa din aprilie 2019 până în august 2019, timp de 20 de meciuri, în care a obţinut o medie de 1,65 puncte pe meci. Oltenii urmează să facă vizita medicală, pe 6 ianuarie, apoi vor pleca în cantonament, de pe 7 până pe 24 ianuarie, în Antalya.

Oltenii vor juca primul meci amical din cantonament cu FC Aarau (17 ianuarie), apoi urmează partide cu Pogon Szczecin (18 ianuarie), Zaglebie Lubin (23 ianuarie) şi Wolfsberger (24 ianuarie).

Victor Piţurcă a lăsat U Craiova pe locul al patrulea în Liga 1, cu 37 de puncte, la şapte puncte de liderul CFR Cluj.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: corneliu papuraantrenoru craiova 

viewscnt
Articole similare