Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | U Craiova s-a dezlănţuit! L-a transferat pe fotbalistul pentru care Gigi Becali a insistat. Alex Măţan şi Reagy Ofosu au semnat şi ei

EXCLUSIV | U Craiova s-a dezlănţuit! L-a transferat pe fotbalistul pentru care Gigi Becali a insistat. Alex Măţan şi Reagy Ofosu au semnat şi ei
Comentarii

U Craiova a dat mai multe lovituri pe piaţa transferurilor, în ultima zi a perioadei de mercato. Sursele Telekom Sport susţin că Mihai Căpăţână (24 de ani), Alexandru Măţan (21 de ani) şi Reagy Ofosu (29 de ani) au semnat cu echipa din Oltenia.

U Craiova a transferat la foc automat în ultima zi de mercato

Plecarea lui Valentin Mihăilă la Parma, în schimbul sumei de 8 milioane de euro, i-a permis conducerii echipei din Oltenia să facă mai multe transferuri din Liga 1. Cristiano Bergodi primeşte noi jucători, pentru a îndeplini obiectivul: cucerirea titlului în Liga 1. 

Sursele Telekom Sport susţin că U Craiova i-a adus la echipă pe Mihai Căpăţână, de la FC Voluntari, Alexandru Măţan, de la Viitorul, şi pe Reagy Ofosu, de la FC Botoşani. Cei trei fotbalişti ofensivi vin să întărească atacul lui Cristiano Bergodi, care a fost slăbit de accidentarea lui Elvir Koljic şi de plecarea lui Valentin Mihăilă. 

FCSB nu a plătit pentru Mihai Căpăţînă, iar mijlocaşul a ajuns la U Craiova

În urmă cu două săptămâni, FCSB a încercat să facă mai multe transferuri, în disperare de cauză. Pe lista lui Gigi Becali s-a aflat şi mijlocaşul lui FC Voluntari, Mihai Căpăţînă, dar înţelegerea nu a fost pe placul fotbalistului. Acesta ar fi urmat să joace la FCSB doar cu Slovan Liberec şi a refuzat. 

Luni, U Craiova a finalizat transferul lui Mihai Căpăţînă. Suma de transfer e de 250.000 de euro, iar FC Voluntari a păstrat şi 20% dintr-un următor transfer. 

Reagy Ofosu şi Alexandru Măţan au semnat cu U Craiova

Tot în ofensivă, U Craiova si-a întărit cu Ofosu şi Măţan. Cel mai probabil, fotbalistul venit de la Viitorul va fi înlocuitorul lui Valentin Mihăilă, în timp ce Ofosu se va lupta pentru postul de titular cu Bărbuţ. 

Tot luni, U Craiova a anunţat transferul talentatului fotbalist de la FC Botoşani, George Cîmpanu, internaţional de tineret al României.

Afla mai multe despre: u craiovamihai capatinaofosualexandru matan 

viewscnt
Articole similare