Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Ucigaşul" roş-albaştrilor deplânge situaţia de la FCSB: "Aşteptările erau mult mai mari". Ce spune de Dinamo

EXCLUSIV | "Ucigaşul" roş-albaştrilor deplânge situaţia de la FCSB: "Aşteptările erau mult mai mari". Ce spune de Dinamo

FCSB

Comentarii

Cosmin Moţi a eliminat-o pe FCSB din playoff-ul UEFA Champions League în urmă cu câţiva ani, când şi-a luat inima în piept şi a intrat în poarta bulgarilor, însă acum deplânge situaţia în care a ajuns actuala vicecampioană a României.

În exclusivitate pentru Telekom Sport, Moţi a vorbit despre ceea ce se întâmplă la cele două echipe bucureştene: "Situaţia de la Dinamo e grea, dar cred că o să-şi revină, pentru că au adus un antrenor care e foarte bun. Nu că Neagoe nu ar fi fost bun, dar au fost multe lucruri care n-au ţinut de Neagoe acolo. Sper să aibă linişte acum. Văd că au mai adus câţiva jucători buni şi cred că o să se închege o echipă bună acolo şi frumoasă".

Dacă Dinamo începe să îşi revină, FCSB s-a transformat în "lanterna roşie" a campionatului, iar după eliminarea din Europa League lucrurile se pot înrăutaţi: "Mi se pare mai urâtă situaţia de la FCSB, nu ştiu dacă mai grea, mai urâtă. Pentru că de la ei, aşteptările erau mult mai mari decât de la Dinamo", a mai spus Moţi. 

În urmă cu cinci ani de zile, suporterii celor de la FCSB primeau cea mai mare palmă din istorie, fiind eliminaţi din drumul către grupele Ligii Campionilor de bulgarii de la Ludogorets Razgrad la penalty-uri. Între buturile bulgarilor s-a aflat fundaşul român, Cosmin Moţi.

Afla mai multe despre: cosmin motifcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare