Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | UEFAntasticii Stelei au dat verdictul înainte de CFR - FCSB: ”Este un mare avantaj” Ce mesaj au pentru Mihai Teja

EXCLUSIV | UEFAntasticii Stelei au dat verdictul înainte de CFR - FCSB: ”Este un mare avantaj” Ce mesaj au pentru Mihai Teja

FCSB

Comentarii

Vali Badea şi-a chemat foştii colegi de la Steaua la un eveniment caritabil la Alexandria, iar oamenii care au scris istorie pentru formaţia roş-albastră n-aveau cum să nu prefaţeze derby-ul dintre CFR Cluj şi FCSB.

Aliuţă, Ghionea, Vali Badea, Florentin Dumitru şi Sorin Paraschiv au vorbit, în exclusivitate la Telekom Sport, despre meciul care poate decide titlul în Liga I.

Am convingerea că dacă Steaua se va motiva şi va juca aşa cum ştie ea şi cum a demonstrat în ultima perioadă, sper să se impună, dacă nu şansele se diminuează substanţial la câştigarea campionatului”, a spus Sorin Ghionea.

Va fi un meci în care ambele echipe nu vor risca. Dan Petrescu are un avantaj, dar eu sper ca Steaua să câştige. Parcă e mai închisă acum CFR, de la revenirea lui Petrescu”, a spus Florentin Dumitru.

Sper să câştige Steaua. Dacă nu, au pierdut campionatul. Poate acum e rândul Stelei să câştige”, a spus Vali Badea.

Nu cred că se joacă cu titlul pe masă. Mai sunt cinci etape, dar e un meci foarte important pentru FCSB. CFR-ului cred că îi convine şi un rezultat de egalitate, dar cred că Dan Petrescu va forţa victoria în această seară. Dacă va câştiga se va distanţa la şase puncte. Ar fi un meci foarte important pentru CFR, o victorie i-ar distanţa, cu toate că se joacă campionatul. Mai sunt meciuri de jucat”, a spus Sorin Paraschiv.

Afla mai multe despre: ghioneasteauafcsbcfr 

viewscnt
Articole similare