Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | "Uite, vrea să vorbească Mirel cu tine. Eram transpirat, galben!". Bănel Nicoliţă şi-a adus aminte prima zi la FCSB şi prima discuţie cu Rădoi

EXCLUSIV | "Uite, vrea să vorbească Mirel cu tine. Eram transpirat, galben!". Bănel Nicoliţă şi-a adus aminte prima zi la FCSB şi prima discuţie cu Rădoi

FCSB

Comentarii

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Bănel Nicoliţă (35 de ani), şi-a adus aminte de prima zi petrecută la FCSB. Fostul mijlocaş al roş-albaştrilor a spus că a atât de emoţionat încât nu putea să mai vorbească şi a dezvăluit prima convorbire telefonică pe care a avut-o cu Mirel Rădoi, căpitanul din Ghencea la acea vreme.

Bănel Nicoliţă a semnat cu FCSB în ianuarie 2005, o zi care îi va rămâne mereu în memorie. Fostul internaţional a spus că a semnat cu ochii închişi contractul. S-a emoţionat foarte tare atunci când a mers la vizita medicală la FCSB. Nicoliţă a venit la Bucureşti cu trenul: "A fost o zi foarte grea, din toate punctele de vedere. Am avut emoţii foarte mari. Am coborât din tren, a venit Radu Paligora şi m-a dus la vizita medicală. Când i-am văzut acolo pe toţi nu puteam să mai vorbesc", a spus Bănel Nicoliţă, într-un interviu acordat Telekom Sport.

Apoi, fostul fotbalist din Făurei a dezvăluit ce surpriză i-a făcut Mihai Stoica atunci când i l-a dat pe Mirel Rădoi la telefon, imediat după ce a semnat contractul. Bănel a dezvăluit că era "transpirat tot" în momentul când a luat telefonul pentru a vorbi cu căpitanul legendar al roş-albaştrilor.

"Pentru mine a fost o bucurie imensă când mi l-a dat la telefon, când am semnat cu Steaua, pe 5 ianuarie 2005. Meme Stoica l-a sunat pe Mirel, 'uite vrea şi Mirel să vorbească cu tine'. Eram transpirat tot, galben. Mi-a zis 'vino la Steaua, că e un club serios'. Bineînţeles că nici nu mă gândeam, am semnat cu ochii închişi. După ce am ieşit din birou, 'băi am vorbit cu Mirel Rădoi, sunteţi nebuni?'", a mai declarat Nicoliţă.

  • 263 de meciuri a jucat Bănel Nicoliţă pentru Steaua, în perioada 2005-2011
  • 700.000 de euro a plătit St. Etienne pentru transferul lui Nicoliţă

Bănel Nicoliţă a făcut parte din generaţia UEFAntastică a FCSB, când a ajuns cu roş-albaştrii până în semifinalele Cupei UEFA şi jucat în grupele Ligii Campionilor. Real Madrid, Olympique Lyon şi Dinamo Kiev au fost adversarele FCSB în grupa din UCL.

viewscnt
Articole similare