Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ultimele detalii despre plecarea lui Budescu. Lovin: "Nu a semnat încă!" Cerinţa lui Budi şi cine poate fi înlocuitorul său la FCSB

EXCLUSIV | Ultimele detalii despre plecarea lui Budescu. Lovin: "Nu a semnat încă!" Cerinţa lui Budi şi cine poate fi înlocuitorul său la FCSB

Superliga

Comentarii

Agentul lui Constantin Budescu, Florin Lovin, a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport şi a oferit detalii din negocierile mijlocaşului cu echipa lui Marius Şumudică, Al-Shabab.

Lovin spune că Budescu nu a semnat încă, deoarce vrea ca un avocat specializat în drept sportiv să-i vadă contractul, pentru a se asigura că nu va avea probleme la noua echipă.

"Aseară au avut loc ultimele discuşţii. Budescu şi-a dat acordul de principiu către Al-Shabab. Am văzut că l-au şi prezentat pe site-ul lor, dar noi aşteptăm contractul. Legătura cu arabii a fost ţinută de Cătălin Liţă şi Marius Şumudică. Mai rămâne să primim contractul şi probabil îl vom semna.

El e un jucător care vrea să aibă un contract ferm, am văzut că au fost probleme peste tot, şi în România, şi în Arabia Saudită, peste tot sunt probleme. El vrea mereu ca înţelegerile lui să fie văzute şi de un avocat pe drept sportiv. Nu e un jucător care pleacă de la 5 mii de euro la un milion, el are totuşi o situaţie bună, are şi doi copii mici şi e greu să iei o astfel de decizie, nu neapărat din punct de vedere financiar. Însă probabil realizează că poate fi ultimul tren pentru un contract aşa bun şi cred eu că se va face într-un final transferul
", a declarat Lovin pentru Telekom Sport.

Lovin e convins că Budescu va rămâne în cărţi pentru echipa naţională chiar dacă va juca în Arabia Saudită, singura condiţie fiind ca evoluţiile sale să rămână la acelaşi nivel ca până acum.

"Eu zic că dacă va juca bine acolo, domnul Contra îl va chema în continuare la echipa naţională şi nu este deloc un pas înapoi. La Steaua, cred eu că a dovedit tot ce se poate dovedi. Din păcate nu au luat campionatul, dar el a făcut un sezon extraordinar. Şi la Steaua oricând se pot schimba lucrurile. Tocmai de asta probabil că e mai bine să plece acum", a mai declarat impresarul lui Budescu.

Cine va fi "noul Budescu"

Florin Lovin e convins că FCSB va resimţi pierdere lui Budescu, dar l-a identificat pe Olimpiu Moruţan drept un posibil înlocuitor al mijlocaşului venit de la Astra. Lovin crede că dorinţa de afirmare a jucătorului cumpărat de la FC Botoşani îl poate transforma pe acesta într-un om de bază al vicecampioanei.

"Nu ştiu dacă a fost o relaţie tensionată (n.r. cu Dică), dar la Steaua s-au întâmplat lucruri puţin bizare în ultimul timp. Dar acolo e greu, nu e un cadru în care să fie uşor de lucrat. Şi pentru Dică e greu, şi pentru jucători. E presiunea patronuluicare e foarte greu de gestionat. Însă cred eu că ei au rămas în relaţii ok. Budi e şi un om care îţi spune ce are de spus. Apoi nu e ranchiunos şi te împaci imediat cu el. Pe mine ţin minte că m-a făcut bătrân la un meci şi am dat-o la poartă, după care m-a făcut şi prost. Şi era colegul meu de cameră. Nu e un om rău, spune ce are pe suflet şi te înţelegi bine cu el.

E clar că pierderea lui Budescu va fi un minus pentru Steaua, dar ei au jucători buni, tineri, cu dorinţa de afirmare, a venit un Moruţan care probabil vrea şi el să arate ce poate. Însă e clar că Budescu va lăsa un gol mare", a mai declarat Florin Lovin pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: budescufcsbtransfersumudicaal shabab 

viewscnt
Articole similare