Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ultimele detalii despre plecarea lui Răzvan Lucescu la Al Hilal. Ce antrenor român a intermediat mutarea

EXCLUSIV | Ultimele detalii despre plecarea lui Răzvan Lucescu la Al Hilal. Ce antrenor român a intermediat mutarea
Comentarii

Răzvan Lucescu a surprins pe toată lumea când a lăsat-o pe PAOK, alături de care se pregătea pentru preliminariile Ligii Campionilor, şi a semnat cu Al Hilal, din Arabia Saudită.

Răzvan Lucescu a plecat de la Salonic şi a ajuns la Bucureşti, iar duminică va stabili ultimele detalii cu şefii lui Al Hilal, urmând ca, la începutul săptămânii vitoare, să semneze şi contractul. Antrenorul român va pregăti noul sezon într-un cantonament în Austria.

Răzvan Lucescu a ajuns în atenţia arabilor graţie lui Cosmin Olăroiu. După ce a pregătit-o pe Al Hilal între 2007 şi 2009, actualul antrenor al lui Jiangsu Suning a fost dorit din nou, la începutul acestui an, pe banca celui mai titrat club din Arabia Saudită.

Deşi a refuzat să revină la Al Hilal, Olăroiu a rămas în relaţii foarte bune cu oficialii clubului, iar acum l-a recomandat pe Răzvan Lucescu arabilor.

  • Olăroiu a câştigat un titlu de campion şi două Cupe ale Prinţului pe banca lui Al Hilal

"E o decizie absolut normală. Absolut normală. Având în vedere că o echipă calificată în Liga Campionilor nu se gândeşte să mai facă un salt încercând să aducă nişte jucători care să le permită să joace în grupele Ligii... Cred că şi-a făcut datoria acolo. E un pas înainte, nu un pas înapoi" , a declarat Mircea Lucescu la Telekom Sport.

Al Hilal va plăti 2 milioane de euro, clauza de reziliere a antrenorului de 50 de ani. Răzvan Lucescu ar fi trebuit să plece în cantonament, luni, cu PAOK pentru a pregăti calificarea în grupele Ligii Campionilor, dar a ales salariul de 4 milioane de euro pe sezon oferit de saudiţi.

Afla mai multe despre: razvan lucescupaokal hilal 

viewscnt
Articole similare