Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ultimele detalii despre situaţia de la Dinamo. Unde este plecat Negoiţă şi cine ar putea veni în locul lui Miriuţă

EXCLUSIV | Ultimele detalii despre situaţia de la Dinamo. Unde este plecat Negoiţă şi cine ar putea veni în locul lui Miriuţă

Dinamo București

Comentarii

Telekom Sport a aflat că Ionuţ Negoiţă, finanţatorul clubului Dinamo, este în această perioadă în Dubai, departe de situaţia tensionată din şoseaua Ştefan cel Mare. "Câinii" au ratat play-off-ul şi nu pot încheia sezonul mai sus de locul 7, o contraperformanţă pentru istoria clubului.

Patronul nu are de gând să-l demită pe Vasile Miriuţă, cel puţin deocamdată, însă ia în calcul aducerea unui antrenor nou. Primul nume pe listă este Mircea Rednic, rămas liber de contract după despărţirea de Mouscron, club din prima ligă belgiană.

Interesant este că Rednic a stat ultima dată pe banca lui Dinamo în sezonul 2015/16, iar relaţia cu Negoiţă nu a fost una tocmai reuşită. De această dată, patronul i-a transmis un mesaj clar antrenorului, spunând că-i acceptă toate condiţiile, mai puţin un buget de transferuri. 

Dinamo joacă în prima etapă din play-out cu Gaz Metan, luni, în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: ionut negoitadinamomircea rednic 

viewscnt
Articole similare