Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ultimele detalii despre situaţia lui Magaye Gueye după ce a fost prins dopat. Ce se întâmplă cu atacantul lui Dinamo: "De ce a durat atât?"

EXCLUSIV | Ultimele detalii despre situaţia lui Magaye Gueye după ce a fost prins dopat. Ce se întâmplă cu atacantul lui Dinamo: "De ce a durat atât?"

Dinamo București

Comentarii

Cristi Balaj, preşedintele ANAD, a vorbit în direct la Telekom Sport despre "cazul cocaina" de la Dinamo, după ce Magaye Gueye (30 de ani) a fost depistat pozitiv cu substanţa psihoactivă la un control de după meciul Dinamo - FCSB 1-0, din Cupa României.

Balaj a explicat de ce a durat atât de mult până a venit anunţul că Gueye a fost prins dopat, de la momentul prelevării probei. Preşedintele ANAD a mai spus că fotbalistul e suspendat provizoriu şi că perioada de inactivitate va fi stabilită la finalul anchetei. Magaye Gueye nu s-a prezentat, vineri, la audierile ANAD.  

Gueye a solicitat să fie făcută proba B, a confirmat Cristi Balaj: "Proba B a cerut-o. Se stabileşte despre suspendarea provizorie care va fi luată în discuţie. Aici vorbim despre o substanţă de alt nivel. E suspendat în acest moment, dar la prima şedinţă a comisiei se discută... A venit rezultatul, am semnat documentul. A fost şedinţa comisiei de audiere. Noul cod încadrează cocaină ca fiind substanţă de abuz, e diferită încadrarea. Nu sunt genul care să mă pronunţ, confirm doar că există pe rol subiectul. Nu ascundem lucruri.

Singura discuţie pe care am avut-o şi pe pagina de Facebook, m-au abordat unii dinamovişti. Mă deranjează când primesc asemenea reacţii. De ce să-mi fie ruşine, că am spus adevărul? Am trimis notificarea după ce a venit înştiinţarea de la laborator. De ce a durat atât? WADA a stabilit că nu se atinge nimeni de probele prelevate din cauza pandemiei. Nu au voie cei din laborator, pentru a nu se contamina", a spus Cristi Balaj la Telekom Sport.

EXCLUSIV | Magaye Gueye nu s-a prezentat la audierile la care a fost chemat de ANAD după ce a fost depistat pozitiv cu cocaină! Ce a solicitat fotbalistul lui Dinamo

Magaye Gueye (30 de ani), fotbalistul lui Dinamo depistat pozitiv cu cocaină la un test antidoping, nu s-a prezentat la audierile la care a fost chemat de ANAD, vineri, la ora 16:00. Telekom Sport a aflat că Gueye nu a dat curs invitaţiei primite de Agenţia Naţională Antidoping.

Depistat pozitiv cu cocaină în urma unui test antidoping efectuat după meciul Dinamo - FCSB 1-0, din Cupa României, Magaye Gueye a fost chemat de ANAD la audieri. Şedinţa a început vineri, de la ora 16:00, iar sursele Telekom Sport au aflat că atacantul nu s-a prezentat. Aceleaşi surse indică faptul că jucătorul a solicitat să-i fie efectuată proba B.

Afla mai multe despre: magaye gueyecocainacristi balajanadexclusiv 

viewscnt
Articole similare