Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ultimele detalii despre situaţia medicală a Simonei Halep. Dezvăluirile medicului care a tratat-o

EXCLUSIV | Ultimele detalii despre situaţia medicală a Simonei Halep. Dezvăluirile medicului care a tratat-ogalerie foto

Simona Halep

Comentarii

UPDATE | Ortopedul Ştefan Irimia, cel care s-a ocupat de remedierea problemei fizice a Simonei, a dezvăluit pentru Telekom Sport că sportiva noastră poate juca la Doha. Cei doi au mai colaborat şi în trecut.

Infiltraţii pentru o recuperare mai rapidă

Conform spuselor sale, dacă n-ar fi urmat tratamentul specializat din ultima săptămână, Simona ar fi avut nevoie de o pauză de 20 de zile. 

Ştefan Irimia ne-a dezvăluit că i-a făcut Simonei infiltraţii la degetul patru al piciorului drept, iar tratamentul urmat a grăbit mult procesul de recuperare pentru consănţeancă şi a scăzut riscul unei recidive. Astfel, Halep ar putea reveni pe teren mai rapid decât se aştepta.

"Se simte foarte bine în momentul de faţă. Şi eu sunt puţin surprins deoarece efectul acestui tratament biologic pe care l-am făcut nu e cunoscut de mult timp. Compinaţia aplicată are un rezultat excelent numai la ea. O cunosc şi o îngrijesc pe Simona de 10 ani de zile. Ne cunoaştem bine şi ea are încredere în mine", a declarat medicul Ştefan Irimia.


Simona Halep a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre situaţia sa medicală, spunând că nu şi-a revenit complet încă după accidentarea suferită în timpul turneului de la Melbourne.

"Piciorul este în tratament încă. Am nevoie de pauză. Nu pot spune prea multe, însă durerea s-a mai dus, iar piciorul s-a mai dezumflat. Nu sunt sigură ce voi face în continuare, dar voi merge la Doha şi voi decide pe loc. Trebuie să mă duc.

Nu am niciun plan pentru Roland Garros. La mine nu a existat niciodată o astfel de strategie pentru un singur turneu. Nu ştii niciodată ce se poate întâmpla. Fiecare turneu pe care îl joc este important" - a spus Simona Halep pentru Telekom Sport. 

Turneul de la Doha este programat în perioada 12-18 februarie. 

Afla mai multe despre: simona halepteniswtadoha 

viewscnt
Articole similare