Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ultimele detalii despre transferul lui Ioniţă la CFR Cluj. Ce jucător vrea Edi Iordănescu la schimb!

EXCLUSIV | Ultimele detalii despre transferul lui Ioniţă la CFR Cluj. Ce jucător vrea Edi Iordănescu la schimb!

Astra Giurgiu

Comentarii

Situaţia lui Alex Ioniţă a rămas neclară, însă negocierile dintre CFR şi Astra continuă. Antrenorul giurgiuvenilor, Edi Iordănescu îşi doreşte ca toată povestea să se termine cu bine atât pentru club cât şi pentru jucător.

Mai mult de atât, Iordănescu a dezvăluit şi că Astra vrea cel puţin doi jucători de la CFR Cluj, pe lângă o sumă consistentă de bani în schimbul lui Ioniţă.

”Am o dorinţă, ca situaţia lui Ioniţă să se clarifice, pentru că toată lumea pierde dacă rămâne astfel. Sunt şanse mici ca el să rămână aici, în a doua parte a sezonului. Astra a avut un parcurs bun, rezultatele au fost peste aşteptări, dar Alex a fost cel mai decisiv jucător. A avut o prestaţie constant bună. Asta face clar că el să fie o pierdere foarte mare pentru noi. Dar mă gândesc şi la jucător, să-şi rezolve cât mai repede problemele.

Zilele următoare vor mai fi discuţii între CFR Cluj şi Astra pentru Ioniţă. Mi-aş fi dorit să plece în străinătate, dar CFR Cluj a fost singurul club care şi-a arătat interesul. Iar eu îmi doresc pentru club şi pentru Ioniţă să se materializeze aceast transfer. M-ar interesa Dan Nistor. Pe lângă o sumă consistentă de bani, mai dorim şi doi jucători de la CFR Cluj în schimbul lui Ioniţă. Unul din ei este Dan Nistor. Mi-ar fi foarte util la Astra. E foarte greu ca să-l aducem, din cauza salariului său”, a dezvăluit Edward Iordănescu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ionitaliga 1transfercfr clujdan nistoredi iordanescu 

viewscnt
Articole similare