Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ultimele informaţii despre situaţia lui Ionuţ Şerban, jucătorul pentru care Dinamo trebuie să plătească un milion de euro. Ce decizie a luat mijlocaşul

EXCLUSIV | Ultimele informaţii despre situaţia lui Ionuţ Şerban, jucătorul pentru care Dinamo trebuie să plătească un milion de euro. Ce decizie a luat mijlocaşul

Superliga

Comentarii

Situaţia lui Ionuţ Şerban la Dinamo s-a lămurit pentru moment. Mijlocaşul de 24 de ani ar fi trebuit să rămână pe 30 iunie liber de contract, caz în care Dinamo ar fi trebuit să-i plătească un milion de euro lui Vasile Şiman. Şerban a fost însă de acord să semneze prelungirea contractului până la finalul sezonului.

Data de 30 iunie putea să aducă o nouă datorie importantă pentru Dinamo. Ionuţ Şerban ar fi trebuit să devină liber de contract, caz în care clubul din Ştefan cel Mare ar fi trebuit să-i plătească un milion de euro lui Vasile Şiman. Este vorba despre deja celebra clauză din contractul de transfer de la Sportul Studenţesc la Dinamo. Însă jucătorul a fost acum de acord să semneze până la finalul acestui sezon.

Care este situaţia lui Ionuţ Şerban, jucătorul pentru care Dinamo trebuia să plătească un milion de euro

Ionuţ Şerban mai avea contract cu Dinamo până pe 30 iunie şi a refuzat să semneze o nouă înţelegere. Şefii clubului i-au propus un nou contract, în care ar fi câştigat 3.500 de euro, cu 1.000 de euro mai puţin decât în vechea înţelegere. În schimb, Ionuţ Şerban a cerut o mărire de salariu, 5.000 de euro pe lună, plus 20.000 de euro la semnătură. Oficialii lui Dinamo n-au fost de acord cu aceste pretenţii, astfel că Ionuţ Şerban urma să devină liber.

Însă, în ultimul moment, mijlocaşul de 24 de ani a semnat o convenţie prin care şi-a dat acordul să rămână până la finalul acestui sezon. Totuşi, din informaţiile Telekom Sport, le-a transmis şefilor că nu vrea să mai rămână la Dinamo după ce expiră şi această înţelegere. Practic, Dinamo şi-a amânat cu o lună datoria de un milion de euro către Vasile Şiman.

De ce a ajuns Dinamo în situaţia în care trebuie să plătească un milion de euro pentru Ionuţ Şerban

Ionuţ Şerban a fost transferat de Dinamo în vara lui 2013, când preşedinte era Constantin Anghelache. Şerban avea 17 ani atunci, era considerat o mare speranţă, dar Vasile Şiman a fost de acord să-l lase gratis la Dinamo. Totuşi, a pus o clauză potrivit căreia Dinamo îşi ia angajamentul să plătească un milion de euro dacă jucătorul va fi declarat vreodată liber de contract. De asemenea, Dinamo trebuie să plătească tot un milion de euro şi în cazul unui transfer al lui Ionuţ Şerban.

Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: ionut serban 

viewscnt
Articole similare