Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ultimele informaţii despre viitorul lui Daniel Niculae la Academia Rapid: ”M-am simţit puţin persiflat”

EXCLUSIV | Ultimele informaţii despre viitorul lui Daniel Niculae la Academia Rapid: ”M-am simţit puţin persiflat”

Fotbal intern

Comentarii

Daniel Niculae spune că va rămâne la Academia Rapid cel puţin până în vară. În ultima vreme, atacantul de 35 de ani s-a arătat deranjat de unele decizii luate de conducerea clubului şi a anunţat că nu va mai juca pentru Academia Rapid până când înţelegerile iniţiale nu vor fi respectate.

În ultima perioadă, Daniel Niculae s-a arătat nemulţumit de la Academia Rapid. Oficial, a fost deranjat de faptul că cei din conducere nu reuşiseră încă să obţină Certificatul de Identitate Sportivă, ceea ce însemna că Academia Rapid n-are drept de promovare. Situaţia este în continuare complicată. Academia a obţinut CIS-ul, dar pe altă denumire, FC R Bucureşti, ceea ce înseamnă că în continuare n-are drept de promovare.

Neoficial, ar fi fost vorba şi despre alte nemulţumiri ale lui Daniel Niculae, inclusiv despre o poziţie pe care ar fi trebuit să o aibă în cadrul clubului. Jucătorul de 35 de ani spune că a avut o întâlnire cu Daniel Pancu şi cu primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache şi lucrurile au fost lămurite în mare parte:

”Dacă am rămas, însemnă că nu voi mai pleca până la finalul sezonului. Când trag anumite semnale de alarmă... Nu e primul, am mai tras un semnal în iarnă, pentru că am stabilit nişte lucruri, astă-iarnă, când am plecat la drum şi, din pacate, s-a trecut peste. Au fost câteva greşeli, e normal, accepţi, a greşi e omeneşte, dar când lucrurile sunt făcute într-o direcţie, nu pot accepta aşa ceva atâta timp cât aceste lucruri se întâmplă la clubul pe care-l iubesc, pe imaginea mea, a lui Pancone şi a primarului Sectorului 1. Cred că, dacă lucrurile nu se fac cum trebuie, noi, cei 3, vom avea de suferit şi ar fi păcat să se întâmple din partea unor persoane care nu cred că au ceva în comun cu Rapidul

Eu m-am simţit puţin persiflat, mai ales după declaraţiile din ultimele 10 zile. Cu toată tevatura, CIS, ne-CIS, personalitate juridică. Nu trebuie lăsate pe ultima sută de metri. Dar nu doar din cauza asta. Sunt şi mai multe lucruri. Ne-am întânit eu, Pancone şi domnul primar. Le-am pus la punct şi să vedem când se vor lua măsurile necesare ca acest club să fie pe făgaşul normal, discutat astă-vară şi pe care trebuie să fie Rapid”, a declarat Daniel Niculae pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: academia rapiddaniel niculaeliga 4 

viewscnt
Articole similare