Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un antrenor din Liga 1 a confirmat discuţiile cu conducerea lui Dinamo pentru a îi prelua pe "câini"

EXCLUSIV | Un antrenor din Liga 1 a confirmat discuţiile cu conducerea lui Dinamo pentru a îi prelua pe "câini"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo Bucureşti şi-a schimbat destul de des antrenorii în ultimele sezoane, iar de fiecare dată pe listă s-a aflat şi Leo Grozavu, fost jucător în "Ştefan cel Mare" şi unul dintre antrenorii respectaţi din Liga 1.

Invitat în emisiunea Sport Report de la Telekom Sport, Leo Grozavu, în acest moment antrenor la Sepsi Sf. Gheorghe, a confirmat că la un moment dat a fost în negocieri cu Dinmao, însă a refuzat oferta de a fi antrenorul "câinilor". 

"Am fost şi eu la un moment dat în discuţii. Şase ani petrecuţi la un club nu pot să te lase indiferent. Dar cred că dacă ar fi fost altcineva în locul meu, s-ar fi dus cu capul înainte. Tocmai pentru a respecta principiile pentru care m-am apucat de această meserie, nu am ajuns la un numitor comun cu conducerea lui Dinamo. Nu am vrut să fiu doar trecător pe la Dinamo", a spus Grozavu. 

Cu toate că nu a acceptat să fie antrenor în "Ştefan cel Mare", tehnicianul îi doreşte tot binele echipei la care a jucat în perioada 1992-1998 şi a declarat că se gândeşte să îşi facă şi el card de membru "Doar Dinamo Bucureşti": "Nu e o situaţie plăcută, nu mi-am dorit să se ajungă în această situaţie, nu doresc să continue această situaţie... Un club de o asemenea tradiţie, ar fi păcat să dispară de pe firmamentul primei ligi. Ar fi în primul rând pentru competiţie o pat neagră, Dinamo nu trebuie să lipsească. E un club care merită mult mai mult decât primeşte în momentul de faţă.

M-am gândit de acum un an de zile să îmi fac şi eu un abonament de membru. V-am spus, şase ani petrecuţi acolo.... plus că nu am ajuns la Dinamo întâmplător, am avut ceva pentru acest club".

Leo Grozavu s-a făcut remarcat pe prima scenă a fotbalului românesc la FC Botoşani. După aceea a mai antrenat la Poli Timişoara şi Petrolul Ploieşti, iar din 2019 este principal la Sepsi. 

Afla mai multe despre: dinamoleo grozavu 

viewscnt
Articole similare