Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un antrenor din Liga a 2-a a dezvăluit în cât timp vor fi apţi de joc fotbaliştii: "Acum aleargă 30 de minute în jurul casei"

EXCLUSIV | Un antrenor din Liga a 2-a a dezvăluit în cât timp vor fi apţi de joc fotbaliştii: "Acum aleargă 30 de minute în jurul casei"

Liga 2

Comentarii

Dorinel Muteanu (51 de ani), antrenorul de la CSM Reşiţa, a fost invitat în emisiunea Sport Report de la Telekom Sport via Skype şi a vorbit despre cum decurg pregătirile la echipa sa, în pandemie de coronavirus.

"Am avut dialog cu echipa mea, aleargă 30 min în jurul casei şi nu mi-e foarte greu. Cred că avem nevoie de maxim o lună ca să-i aducem la o formă foarte bună. Eu consider că jucătorii n-au pierdut foarte mult dacă o echipă a făcut o pregătire bună în iarnă, în 3-4 săptămâni poţi să-i aduci la o formă buna, nu maximă pentru primul joc, dar la o formă bună", a declarat Munteanu pentru Telekom Sport. 

Cel mai selecţionat fotbalist român din toate timpurile nu crede că elevii săi vor avea probleme cu accidentările, însă îi anunţă de pe acum că vor avea parte de antrenamente "nemţeşti". 

"Dacă de pe 15 se reiau antrenamentele, vor fi 10 zile foarte grele pentru ei.

Accidentările sunt posibile, dar nu cred că se va ajunge. Nu sunt predispuşi la accidentări pentru că aici este şi medicamentaţia şi alţi factori care pot duce la accidentări. Dar poţi să faci 2 luni de pregătire şi în primul meci te accidentezi, se poate întampla orice la fotbal", a mai spus Munteanu la Sport Report. 

Cu 22 de meciuri jucate în actualul sezon de Liga 2, CSM Reşiţa este pe locul 15, cu 22 de puncte, la egalitate cu primul loc retrogradabil, ocupat de Concordia Chiajna. 

Afla mai multe despre: csm resitadorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare