Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Un atacant român este comparat cu legendarul vârf italian Christian Vieri: "Nu ştiu de unde scoate golurile astea"

EXCLUSIV | Un atacant român este comparat cu legendarul vârf italian Christian Vieri: "Nu ştiu de unde scoate golurile astea"

Fotbal

Comentarii

Atacantul celor de la Dinamo Bucureşti, Daniel Popa, a înscris aseară unicol gol al partidei pe care echipa sa a susţinut-o pe terenul celor de la OSK Sepsi, într-o partidă din etapa a Vlll-a a Ligii l de fotbal. Pe lângă faptul că a adus trei puncte vitale pentru Dinamo, golul este unul de excepţie, surprinzător pentru multă lume din fotbalul românesc.

Atacantul Daniel Popa a ajuns la Dinamo în vara anului 2016, cumpărat de la Chindia Târgovişte. Este unul din puţinii jucători pentru care patronul "câinilor", Ionuţ Negoiţă, a oferit bani în schimbul unui transfer, 30.000 de euro. Din acel moment, Popa a bifat 71 de prezenţe pentru Dinamo, pentru care a marcat 16 goluri. Nu are o rată excepţională, însă antrenorii lui Dinamo nu şi-au pierdut niciodată încrederea în capacităţile sale. Aseară, Popa a demonstrat că ştie fotbal. A marcat după o execuţie de mare atacant, cum rar se mai vedere în campionatul românesc. 
 
Fosta legendă a celor de la Dinamo, Cornel Dinu, a declarat că astfel de execuţii mai puteai vedea doar la Christian "Bobo" Vieri. Cel care părea lipsit de tehnică, ieşit din joc, şi dintr-o dată lovea letal, printr-o execuţie surprinzătoare.
"E o execuţie care îmi aduce aminte de Bobo Vieri. Avea şi el momente ca Popa, de multe ori, certat cu tehnica şi avea câte o execuţie de genul asta. În momentul în care un jucător reuşeşte astfel de lucruri, trebuie să îţi dea de gândit, că el poate să facă nişte lucruri. Când face nişte gafe, opreşte-l, bă, o oră-jumătate după antrenament, ia mă, să preiei de acolo, ia să nu mai îmbrobodeşti mingea, şi stai după el. Dar cine să stea? Mihăiescu, ca e făcut de bancuri între Dâmboviţa şi Ialomiţa? Acolo nu e nimeni, nu munceşte nimeni acolo. Probabil că a venit băiatul acesta, care cred că îşi face antrenamente bune, Uhrin", a spus "Mister", în cadrul emisiunii "Minutul 91", de la Telekom Sport.
De asemenea, golul a fost lăudat şi de fostul mijlocaş al Stelei, Benficăi Lisabona şi Porto, Basarab Panduru, cel care s-a arătat surprins de calitatea execuţiei lui Daniel Popa.
"Dă un gol, nu ştiu de unde scoate golurile astea. Deci este un gol incredibil cum îl dă, face o preluare, după care stângul ăla când trage la colţul lung, acolo vrea să dea. Adică este un gol de mare atacant", a spus fostul internaţional, în cadrul aceleiaşi emisiuni.
 
Christian "Bobo" Vieri a jucat, în cariera sa, pentru formaţii precum Juventus Torino, Atletico Madrid, Lazio Roma, Inter Milano, AC Milan, Monaco sau Fiorentina, pentru care a marcat aproximativ 200 de goluri. De asemenea, a bifat 49 de meciuri şi 23 de goluri pentru naţionala Italiei, între anii 1997 şi 2005.

viewscnt
Articole similare