Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un club din Liga 1 l-a căutat pe Costel Pantilimon! Portarul a dezvăluit de ce a refuzat oferta

EXCLUSIV | Un club din Liga 1 l-a căutat pe Costel Pantilimon! Portarul a dezvăluit de ce a refuzat oferta

Stranieri

Comentarii

Costel Pantilimon (33 de ani) a fost căutat de un club din Liga 1 înainte de a semnat cu Omonia Nicosia, formaţia cipriotă cu care a ieşit campion. Campionatul din Cipru s-a oprit din cauza pandemiei de COVID-19 şi Omonia a câştigat campionatul. Pantilimon putea ajunge la o echipă din Liga 1, care l-a căutat înainte de a merge la Nicosia.

Într-un interviu acordat Telekom Sport, Pantilimon a dezvăluit că a avut discuţii cu un club din Liga 1 pentru o revenire în România, dar a preferat să semneze în Cipru, cu Omonia Nicosia. Portarul naţionalei spune că discuţiile au fost mai mult amicale şi că mai e "cale lungă" până va alege să revină în campionatul din România.

"În ţară nu am spus niciodată că nu o să mă întorc. Am crescut în campionatul României. Încă pot să mai stau pe afară şi vreau să mai obţin performanţe. 22 09 Cred că mai am destul de jucat. E cale lungă până mă voi întoarce în ţară sau poate până o să termin cu cariera de fotbalist. Am avut nişte discuţii, dar cu siguranţă nu o să vi le zic. 22 Pe viitor sunt convins că o să fie timp şi pentru o revenire în ţară", a spus Pantilimon, pentru Telekom Sport.

Goalkeeperul cumpărat de Manchester City, în 2010, de la Poli Timişoara, n-a vrut să dea niciun detaliu despre echipa din Liga 1 care l-a dorit: "Nu e neapărat concret, au fost nişte discuţii mai mult amicale, nişte discuţii unde oamenii au zis tot timpul că e o uşă deschisă şi e de înţeles, pe bună dreptate, că na, am avut o perioadă frumoasă în România", a mai declarat Costel Pantilimon, pentru Telekom Sport.



Costel Pantilimon a fost împrumutat de Nottingham Forest, echipa de care aparţine, la Omonia Nicosia în Cipru. Românul a apucat să joace şase partide, dintre care în patru intre ele a păstrat poarta intactă. Apoi, fotbalul din Cipru a fost pus pe pauză forţată de pandemia de COVID-19.

FCSB caută portar

Rămasă fără Cristi Bălgrădean, portarul care a semnat cu CFR Cluj, FCSB ar putea fi echipa care l-a căutat pe Pantilimon, din Liga 1. Vicecampioana are nevoie de portar, unul cu experienţă care acopere golul lăsat de plecarea lui "Pufi".

Andrei Vlad, Toma Niga şi Ştefan Târnovanu sunt cele trei variante pe care le are FCSB pe postul de goalkeeper, toţi trei foarte tineri şi lipsiţi de experienţă.

Afla mai multe despre: costel pantilimontransferliga 1 

viewscnt
Articole similare