Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un club Italia a pus banii pe masă pentru Alin Toşca! Ce sumă oferă şi ce mesaj i-a transmis fundaşul lui Marius Şumudică

EXCLUSIV | Un club Italia a pus banii pe masă pentru Alin Toşca! Ce sumă oferă şi ce mesaj i-a transmis fundaşul lui Marius Şumudică

Stranieri

Comentarii

Alin Toşca (27 de ani) are o ofertă clară pe masă. Marius Şumudică (48 de ani) a dezvăluit, duminică, în direct la Telekom Sport, că fundaşul român de la Gazişehir Gaziantep este dorit în Italia, iar clubul turc are pe masă o ofertă clară şi poate obţine o sumă de transfer în schimbul lui Toşca, cel care a sosit gratis în urmă cu şase luni.

Şumudică a dezvăluit că Toşca e dorit de un club din Italia, dar nu a spus dacă este vorba despre o echipă de Serie A sau Serie B. Antrenorul a spus, la Telekom Sport, că italienii plătesc 600.000 de euro pentru a-l avea pe Toşca, însă fundaşul i-a transmis antrenorului că nu vrea să plece, cel puţin pentru moment.
 

"Toşca a venit liber de contract, fără nicio sumă de transfer. Toşca are acum o ofertă scrisă de 600.000 de euro din partea unui club din Italia. Este un băiat de caracter. Mi-a spus că nu vrea să plece, că vrea să stea alături de mine", a spus Marius Şumudică, în direct la emisiunea Sport Center, la Telekom Sport. Apoi, Şumudică a completat: "Este o ofertă clară, scrisă, de 600 de mii de euro pentru transfer, în condiţiile în care am adus jucătorul acesta zero aici. Dar a jucat foarte bine, 17 meciuri, toate minutele. În momentul de faţă el îşi doreşte să continue cu noi, dar cred că la vară acest transfer se va face cu siguranţă şi probabil pe altă sumă", a mai spus Şumudică.



Alin Toşca s-a transferat de la Betis la Gazişehir Gaziantep în vară, liber de contract, şi a jucat 20 de meciuri în acest sezon, în toate competiţiile, prestaţiile sale făcându-i pe italieni să pună banii pe masă.

Benevento îl vrea înapoi pe Alin Toşca

În urmă cu câteva zile, presa din Italia a aflat că Benevento, fosta echipă a lui Alin Toşca, este formaţia din Italia care îl vrea înapoi pe român. Visează la Toşca", au titrat cei de la Il Mattino referindu-se la Benevento. Toşca a mai jucat la Benevento între ianuarie şi iunie 2018, sub formă de împrumut de la Betis. Italienii au fost impresionaţi de evoluţiile lui Toşca şi îl vor înapoi, însă vor avea o misiune dificilă.

Afla mai multe despre: alin toscaofertagaziantepmarius sumudicabenevento 

viewscnt
Articole similare