Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un conducător din Liga 1 a dezvăluit de ce şi-a făcut card în programul "Doar Dinamo Bucureşti"

EXCLUSIV | Un conducător din Liga 1 a dezvăluit de ce şi-a făcut card în programul "Doar Dinamo Bucureşti"

Dinamo București

Comentarii

Cornel Şfaiţer, manager-ul celor de la Sepsi OSK, s-a înscris în programul "Doar Dinamo Bucureşti" şi a dezvăluit motivul pentru care a luat această decizie în cadrul emisiunii Sport Report.

Şfaiţer, fost conducător la FC Botoşani, i-a urmat exemplul lui Nicolae Stanciu, care s-a înscris şi el în program. Manager-ul de la Sepsi şi-a făcut un card "elite", în valoare de 1948 de euro, simbolizând anul în care s-a fondat Dinamo. 

"Toată lumea ştie din copilăria mea, şi chiar am suferit în perioada copilăriei, e doar un gest simbolic pe care l-am făcut pentru ceea ce a fost Dinamo, pentru că ne aducem aminte cu toţii perioada 75-90 sau 90-2005. 

Am făcut un gest doar pentru ceea ce a fost Dinamo", a spus Şfaiţer la Telekom Sport. 

Nicolae Stanciu a donat pentru Dinamo: "E 'câine'! Ne-a confirmat personal"

Internaţionalul Nicolae Stanciu, fost jucător al rivalilor de la FCSB, acum legitimat la Slavia Praga, a donat pentru Programul Doar Dinamo Bucureşti, a anunţat Peluza Cătălin Hîldan.

La o zi distanţă după ce a donat o sumă importantă de bani pentru Dinamo, fanii au făcut un anunţ interesant. Fostul jucător al FCSB ar fi dinamovist: „Să vă spunem şi de ce a intrat Nicolae Stanciu ca membru Elita în ProgramDDB: Pentru că e “Câine”. Se ştia de mult asta. Dar acum ne-a confirmat personal”, se arată pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

Afla mai multe despre: cornel sfaiterdinamo 

viewscnt
Articole similare