Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Un cunoscut antrenor român a ales între Messi şi Cristiano Ronaldo. Ce spune despre Maradona

EXCLUSIV Un cunoscut antrenor român a ales între Messi şi Cristiano Ronaldo. Ce spune despre Maradona
Comentarii

Ionuţ Badea a vorbit la Telekom Sport marţi, în cadrul emisiunii Sport Report. Printre altele, a răspuns şi provocărilor lansate de Silviu Tudor Samuilă şi Emil Grădinescu.

Antrenorul echipei FC Argeş a intrat în direct prin Skype, iar în spatele său era vizibil un tricou al lui Diego Armando Maradona: ”Da, Maradona este regele tuturor. El, Pele, Gică Hagi la noi, Dobrin, sunt idoli care au fost, sunt şi vor rămâne peste timp” a mărturisit Ionuţ Badea.

Provocat de Emil Grădinescu, şi de moderatorul Silviu Tudor Samuilă, Ionuţ Badea l-a adăugat pe listă şi pe Lionel Messi, apoi a stabilit un top al celor mai buni fotbalişti ai momentului în opinia sa, un top din care reiese că Badea îl preferă pe argentinian în detrimentul eternului său rival, Cristiano Ronaldo: ”Messi, da. Messi deja este extraterestru. Nu poţi face comparaţie, fiecare jucător a fost fantastic pentru vremurile pe care le-a trăit şi este evident că nu îi poţi compara. Dacă pot să fac un singur tot, pot să fac pe cel din zilele noastre. Deci Messi nr.1, Ronaldo nr. 2 şi nr. 3 pot fi mai mulţi jucători tineri” a mai explicat Ionuţ Badea.

Afla mai multe despre: messicristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare