Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un dublu campion cu Steaua îşi aduce aminte de primele momente din Ghencea: "Ne luam salariile de la Armata Română"

EXCLUSIV | Un dublu campion cu Steaua îşi aduce aminte de primele momente din Ghencea: "Ne luam salariile de la Armata Română"

Fotbal intern

Comentarii

Valeriu Răchită (50 de ani) şi-a adus aminte de primele momente la Steaua, în cadrul emisiunii Top Interviuri de la Telekom Sport şi a dezvăluit că a venit în Ghencea ca militar.

"Eu am venit la Steaua militar. Ţin minte că am venit şi m-au trimis la UM0237 care era în Complexul Ghencea, să mă ia în evidenţă. Eram cu Artimon, cu Săvoiu, cei care erau cu mine. Eram vreo 4 copii. Şi intrăm acolo în unitate, cu părul mare, cu treningurile de la Steaua. 

Întrebăm soldatul "Unde se fac înscrierile? Păi sunteţi acum recruţi?" Ne arată o aglomeraţie. Şi era cineva care scria. Şi noi "Daţi-vă la o parte, un pic". "Păi ce e cu voi? Sergent, la tuns cu ei". Noi când am azuit am fugit toţi la nea Tică Dănilescu şi ne-a adus acel catastif, caiet", a dezvăluit "Vivi" Răchită. 

Fostul fundaş central a mai spus şi funcţia pe care o avea atunci când a ajuns la gruparea "roş-albastră", în 1989: "După o lună şi ceva a trebuit să depunem jurământul şi ni s-a dat  grade. Şi aveam salarii ca sergent major, plutonier şi ne luam salariile de la Armata Română jucând la Steaua. Pentru că trebuia să terminăm stagiul care dura un an şi jumătate".

Răchită a jucat la Steaua între 1989-1990, 1996-1998 şi 2002-2004. 

Afla mai multe despre: valeriu rachitasteaua 

viewscnt
Articole similare