Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un episod de indisciplină cu Denis Alibec la naţională: ”Eu nu am nevoie de jucători de genul ăsta!”

EXCLUSIV | Un episod de indisciplină cu Denis Alibec la naţională: ”Eu nu am nevoie de jucători de genul ăsta!”

Echipa națională

Comentarii

Victor Piţurcă este de părere că atitudinea pe care FCSB o are faţă de Alibec este greşit şi de aici pornesc şi problemele de comportament. Fostul selecţioner a făcut şi o dezvăluire despre un episod de indisciplină petrecut la naţională.

Fostul selecţioner este de părere că Denis Alibec ar fi avut nevoie de o mână de fier la FCSB şi atitudinea lui ar fi fost mult mai bună. Piţurcă dă şi un exemplu, din perioada în care antrena echipa naţională. Într-un amical cu Polonia, Alibec a fost lăsat pe bancă şi urma să intre în repriza a doua. Însă a fost nemulţumit că n-a intrat imediat după pauză, Piţurcă a aflat şi spune că de atunci nu l-a mai selecţionat:

”Mă faci iar să vorbesc despre Gigi Becali, de FCSB, şi nu vreau. Păi Alibec, dacă nu are stăpân... Alibec nu are stăpân, da? El, daca aşa a fost educat şi în continuare... Normal. Nu mă întreba pe mine când s-a greşit, cine a greşit... Credeţi că, dacă era el aşa cum credeam la un moment dat că este, nu rămânea la Gică (n.r. la Viitorul)? Rămânea la Gică şi îl vindea pe bani mulţi. Are o problema de comportament. Şi eu am avut, prima oară când l-am selecţionat, la selecţionata B, cu Polonia, jucam în Spania... Şi n-a intrat titular, a fost o perioadă de pregătire cu jucătorii pe care îi vedeam eu să vină din spate să joace. L-am scos la încălzire la pauză. S-a încălzit şi nu a intrat imediat după pauză. Şi a intrat undeva în minutul 55 -60. Şi pe urmă am aflat de la preparatorul fizic, i-a zis, ”dom'le, eu dacă mă mai încălzesc cinci minute, nu mai intru în teren”. Şi m-am supărat pe preparator, spunându-i că trebuia să îmi transmită imediat, că nu îl mai băgam . Şi aşa... şi de atunci eu nu am mai contat pe el. Şi, din momentul ăla, ”arrivederci”, eu nu am... nu am nevoie de jucători de genul ăsta”, a dezvăluit Piţurcă la Telekom Sport.

Fostul selecţioner lasă de înţeles că au mai fost şi alte episoade care l-au determinat să nu-l mai cheme la naţională pe Denis Alibec:

”Ştiam eu mai multe, îţi imaginezi... Bun, dacă ajungea la un nivel şi juca din ce în ce mai bine, normal că îl chemam, că nu sunt nebun să nu chem jucători de valoare la lot. Dar, pentru mine, a fost un semnal în ceea ce priveşte caracterul lui. Asta e situaţia. Însă la FCSB, în momentul ăsta, v-am spus care e problema. Fiindcă nu numai el are un comportament aşa puţin ieşit din cadru”, a mai spus Piţurcă.

Afla mai multe despre: denis alibecvictor piturcaromaniafcsb 

viewscnt
Articole similare