Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un fost căpitan al naţionalei, negocieri pentru transferul la Rapid! Giuleştenii îşi conturează un lot puternic pentru Liga 1

EXCLUSIV | Un fost căpitan al naţionalei, negocieri pentru transferul la Rapid! Giuleştenii îşi conturează un lot puternic pentru Liga 1

Rapid

Comentarii

Rapid dă lovitură după lovitură pe piaţa transferurilor în încercarea de a forma un lot competitiv pentru Liga 1, după ce giuleştenii au revenit pe prima scenă a fotbalului românesc la capătul a şase ani de pauză. Conducerea din Giuleşti lucrează la transferul lui Dragoş Grigore, fostul căpitan al naţionalei şi al lui Dinamo.

Rapid, lovitură după lovitură pe piaţa transferurilor! Dragoş Grigore, negocieri cu echipa "alb-vişinie"

Recent despărţit de Ludogoreţ, Dragoş Grigore (34 de ani) nu va sta mult timp fără echipă. Telekom Sport a aflat că Rapidul a avut o primă rundă de negocieri cu formaţia din Giuleşti. Fost căpitan al naţionalei şi al lui Dinamo, Grigore mai are oferte de la trei echipe din Turcia, însă Rapidul încearcă să-l convingă să semneze.

Giuleştenii s-au pus serios pe treabă. Până acum şi-au asigurat serviciile lui Alexandru Albu, Claudiu Belu şi, din informaţiile Telekom Sport, urmează brazilianul Junior Morais, fost campion în Liga 1 cu Astra. Rapidul doreşte să acopere postul de fundaş central, după ce Cristian Săpunaru are şanse mici să mai ajungă la Rapid în această vară, potrivit informaţiilor obţinute de Telekom Sport.

Dragoş Grigore s-a despărţit recent de Ludogoreţ, după ce şi-a reziliat contractul cu bulgarii, deşi mai avea un an din înţelegere.

În vârstă de 34 de ani, Dragoş Grigore a mai jucat la FC Vaslui, CFR Timişoara şi Dinamo, în România. Pe "câini" i-a condus din postura de căpitan, iar de la Dinamo a pleat în Ligue 1, la Toulouse, în 2014, în schimbul unui milion de euro.

Afla mai multe despre: rapiddragos grigorenegocieriliga 1 

viewscnt
Articole similare