Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un fost dinamovist nu crede în Dusan Uhrin Jr.: "Cred că el era cel mai potrivit antrenor pentru Dinamo"

EXCLUSIV | Un fost dinamovist nu crede în Dusan Uhrin Jr.: "Cred că el era cel mai potrivit antrenor pentru Dinamo"

Dinamo București

Comentarii

Fostul fundaş stânga al celor de la Dinamo Bucureşti, Cristian Pulhac, consideră că cea mai bună variantă de antrenor pentru fosta sa echipă era cel care l-a pregătit în două rânduri la Dinamo, italianul Dario Bonetti.

Ajuns la 34 de ani, fostul jucător al celor de la Dinamo, Cristian Pulhac, a vorbit despre instalarea noului antrenor al "câinilor", cehul Dusan Uhrin Junior, cel care a mai antrenat în România, la Poli Timişoara şi CFR Cluj. Fundaşul stânga consideră că existau variante şi mai bune de tehnicieni, care să ajute la redresarea corabiei "câinilor". Favoritul său, italianul Dario Bonetti, cel care a pregătit pe Dinamo în 2009 şi 2012.
"Îmi doream foarte mult o revenire a lui Dario Bonetti la Dinamo. I-a refuzat, nu ştim din ce cauză nu s-a făcut mutarea. Suporterii îl doreau foarte mult. Am lucrat în două mandate cu el. Cu el, dacă nu te pregăteşti, nu joci. A ţinut piept unor conducători cu care era destul de greu de lucrat. Erau şi foarte mulţi. A ţinut piept şi a făcut ce a gândit. Cred că da, era cea mai bună variantă pentru Dinamo. E un antrenor care a aşezat foarte bine echipa în teren, în trecut. Specific italienilor", a spus Pulhac.
Cristian Pulhac a jucat la Dinamo Bucureşti între sezoanele 2002 şi 2013, cu mici pauze în timpul împrumuturilor la Poiana Câmpina (2002), Sportul Studenţesc (2004) sau Hercules Alicante (2010). În acest moment, Cristi Pulhac evoluază la echipa de Liga a IV-a, la Câmpulung Muscel.
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare