Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Un fost FCSB-ist recunoaşte că a fost aproape de un transfer la Dinamo. Cum vede astăzi fotbalul românesc: ”Stăm destul de bine!”

EXCLUSIV Un fost FCSB-ist recunoaşte că a fost aproape de un transfer la Dinamo. Cum vede astăzi fotbalul românesc: ”Stăm destul de bine!”

Dinamo București

Comentarii

Mihai Răduţ, fost jucător la FCSB, actualmente la Astra Giurgiu a recunoscut că a fost la un pas de un transfer la Dinamo.

Mihai Răduţ este unul dintre cele mai bune produse ale fotbalului românesc din ultimii ani. Nu şi-a exploatat complet talentul, dar rămâne un fotbalist pe care lumina reflectoarelor cade foarte bine.

Aflat în cantonament cu Astra, Răduţ a recunoscut în exclusivitate pentru Telekom Sport că a fost la un pas de un transfer la Dinamo: ”Am fost destul de aproape, am fost în dicuţii în mai multe rânduri. Nu s-a concretizat nimic. Ştim că Dinamo e totuşi un club mare, dacă nu vor reuşi să intre în play-off ar fi al treilea an şi e o pierdere pentru fotbalul românesc” a explicat Răduţ.

Revenit în Liga 1, Răduţ a rămas plăcut impresionat de ceea ce a găsit în campionatul intern: ”Cred că e într-o creştere. Încă sunt problemele care sunt în ţară, la nivel de infrastructură şi administrative, dar ca nivel fotbalistic cred că suntem destul de bine. Jucătorii sunt tehnici, încearcă să producă fotbal frumos, se înscriu goluri. În părţile gen Polonia, Ucraina, Rusia, e un fotbal mai închis, deşi au condiţii de zece ori mai bune decât ale noastre. Diferenţa nu se vede chiar atât de rău pe teren.  Mai ales echipele care trăiesc din politic, cum se schimbă ceva în politică, cum dispar. Asta e România, e păcat. Mai ales la Târgu Jiu s-a făcut un stadion nou şi nu are cine să joace pe el. Păcat” a mai spus Răduţ, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: mihai răduţdinamo 

viewscnt
Articole similare