Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un fost golgeter al Ligii 1, dornic să se întoarcă în România. "Aici m-am simţit cel mai bine. Aşteptăm ceva bun pentru toată lumea"

EXCLUSIV | Un fost golgeter al Ligii 1, dornic să se întoarcă în România. "Aici m-am simţit cel mai bine. Aşteptăm ceva bun pentru toată lumea"

Fotbal

Comentarii

Atacantul albanez de origine kosovară, Azdren Llullaku (32 de ani.), a rămas liber de contract şi este în negocieri cu mai multe formaţii din Liga 1.

Azdren Llullaku şi-a reziliat contractul cu formaţia bielorusă Şahtior Soligorsk, din cauza pandemiei de coronavirus, şi este foarte aproape să se întoarc în Liga 1, unde a cunoscut cea mai mare satisfacţie profesională.

Atacantul a ajuns în România în 2012, după mai multe aventuri în ligile inferioare din Italia. Era un necunoscut, însă Gaz Metan Mediaş i-a întins o mână de ajutor, care s-a dovedit a fi salvatoare: 113 meciuri, 34 de goluri şi 10 pase de gol. În sezonul 2016/2017, Llullaku a fost golgeterul Ligii 1, cu 16 goluri marcate. A mai evoluat în România pentru Astra Giurgiu şi Poli Iaşi.

În acest moment, fotbalistul se gândeşte foarte serios să se întoarcă în România, mai ales că soţia sa este însărcinată.

"Îmi era dor să mă întorc pentru că aici m-am simţit cel mai bine, am crescut ca fotbalist. România mi-a dat mult. Acum să vedem ce variante sunt şi să îmi aleg opţiunea cea mai bună pentru mine, pentru familia mea. A fost o jumătate de an foarte bună, m-am simţit foarte bine atunci. Şi am când am revenit la Astra,  după ce am revenit, a fost un sezon destul de reuşit, cu 9 goluri şi 10-11 assisturi, deci pot să zic că în România mă simt bine. Obiectivul meu acum este să văd o echipă în România, mai aproape. Soţia e gravidă, naşte peste două luni, deci pentru mine varianta cea mai bună ar fi aici în ţară", a declarat Azdren Llullaku, pentru Telekom Sport.

Azdren Llullaku nu se ascunde să recunoscă faptul că cel mai mult şi-ar dori să ajungă la Gaz Metan, prima sa formaţie din România, însă nu ar spune NU şi unei alte oferte. 

"Acum, împreună cu impresarul mai povestim şi ceva se mişcă, dar aşteptăm să fie ceva bun pentru toată lumea. Pentru mine, varianta cea mai bună ar fi Gazul, pentru că acolo ştie toată lumea că mă simt foarte bine. Trebuie văzut şi din partea lor dacă e la fel, să vedem pentru că şi acolo s-au întâmplat foarte multe în ultima vreme. Trebuie gândit bine şi sper să fie bine", a completat Llullaku.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare