Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un fost internaţional, dezamăgit de isteria creată de Carlos Fortes: "Am ajuns să nu mai vorbim de jucătorii români"

EXCLUSIV | Un fost internaţional, dezamăgit de isteria creată de Carlos Fortes: "Am ajuns să nu mai vorbim de jucătorii români"

Superliga

Comentarii

Fostul internaţional Mirel Rădoi s-a declarat impresionat de portughezul Carlos Fortes, dar a precizat că discuţiile despre naturalizarea atacantului de la Gaz Metan Mediaş sunt premature.

"Mie mi-a plăcut, sincer. (n.r. - întrebat despre naturalizare) Cred că e prea devreme, aşa am vorbit şi de Eric, e mult prea uşor. Am ajuns să nu mai vorbim de jucătorii români, care chiar merită şi sunt talentaţi, şi vorbim imediat cum apare un jucător străin. Să îl lăsăm  să aibă şi el un campionat, în care să iasă golgheter cu 20 şi ceva de goluri şi după aceea să îl vedem. E clar că are un simţ al porţii, asta nu poate nega nimeni, indiferent de zona în care e, finalizează şi prinde cadrul porţii. Dacă le-ar face şi în viteză, ar fi şi mai bine", a spus Mirel Rădoi la Telekom Sport.

În vârstă de 23 de ani, Carlos Fortes a înscris câte un gol în toate cele trei meciuri jucate până acum de Gaz Metan Mediaş şi este unul dintre golgheterii campionatului, alături de Harlem Gnohere. Fotbalistul portughez reprezintă o surpriză, în condiţiile în care până în această vară avea o singură apariţie într-o primă ligă din Europa, în campionatul Portugaliei.

Afla mai multe despre: carlos fortesgaz metanradoi 

viewscnt
Articole similare