Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un fost internaţional îi taie aripile lui Ianis Hagi: "Poate să se supere şi Gică pe mine!"

EXCLUSIV | Un fost internaţional îi taie aripile lui Ianis Hagi: "Poate să se supere şi Gică pe mine!"

Fotbal

Comentarii

Fostul internaţional Marius Niculae nu contestă calităţile lui Ianis Hagi, dar crede că mijlocaşul Viitorului are şi un mare minus. Îi lipseşte "răutatea" tatălui său.

"Are calităţi Ianis, are foarte mari calităţi, loveşte mingea cu ambele picioare, are execuţii extraordinare, îi lipseşte acea răutate.

Chiar dacă se supără Gică pe mine, îi lipseşte acea răutate pe care o avea el, Gică Hagi. El încă nu o are. Şi probabil de asta nu a reuşit nici la Fiorentina pentru că, acum să mă scuze telespectatorii, când ajungeam la o echipă în afară, era război. Ţineai cu dinţii de tricoul tău, la antrenamente dădeai maximul, exact ca la meci şi trebuie să fii tot timpul sută la sută", a declarat Marius Niculae, la Telekom Sport.

La 20 de ani, Ianis Hagi este unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din Liga 1. El este cotat la 2,5 milioane de euro de către specialiştii de la Transfermarkt.de. Mijlocaşul ofensiv şi-a început cariera la echipa condusă de tatăl său, Viitorul, club la care şi-a făcut junioratul, iar în 2014 a debutat la nivel profesionist. După doi ani, a fost transferat de Fiorentina, echipă la care a adunat doar câteva minute în decurs de un an şi jumătate, pentru ca apoi să fie răscumpărat de Viitorul.

Întoarcerea în ţară a fost de bun augur pentru Ianis, care a impresionat în tricoul Viitorului şi al echipei naţionale de tineret, iar în toamna lui 2018 a debutat la prima reprezentativă.

1,80 cm măsoară Ianis Hagi

2 milioane de euro a plătit Fiorentina pentru Ianis, sumă pentru care a şi fost răscumpărat de Viitorul

2,5 milioane de euro este cota mijlocaşului ofensiv

48 de minute a strâns Ianis Hagi la Fiorentina, pe parcursul a două jocuri

 

 

 

Afla mai multe despre: ianishaginiculae 

viewscnt
Articole similare