Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un fost internaţional, surprins de numirea lui Adi Mutu la România U21: "Probabil din acest motiv l-au ales"

EXCLUSIV | Un fost internaţional, surprins de numirea lui Adi Mutu la România U21: "Probabil din acest motiv l-au ales"

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a fost numit în toamnă noul selecţioner al primei reprezentative, iar imediat Adrian Mutu a fost cel ales să îl înlocuiască la cârma reprezentativei de tineret, decizie care l-a surprins pe Dorinel Munteanu.

Cel mai selecţionat jucător din istoria naţionalei României nu se aştepta ca Adrian Mutu să primească postul de selecţioner la tineret, însă înţelege de ce Federaţia Română de Fotbal a luat această decizie: "La Adrian, la fel, nu mă aşteptam, dar probabil că Federaţia nu a avut alt antrenor", a declarat Dorinel Munteanu în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Actualul antrenor de la CSM Reşiţa, din Liga a 2-a, a vorbit şi despre numirea lui Mirel Rădoi, fostul său coleg de la Steaua, ca selecţioner al naţionalei mari: "Mirel a avut o evoluţie foarte bună cu tineretul, în vară, toată lumea s-a gândit la el... problema este, din punctul meu de vedere, dacă poate să se acomodeze cu această responsabilitate. Echipa U21 nu este naţionala mare. Aşa că trebuie să aşteptăm meciurile şi să vedem. Poate are nevoie de puţină şansă", a conchis Munteanu. 

Atât Mutu, cât şi Rădoi trebuiau să debuteze pe bancă în luna martie, însă meciurile cu Danemarca U21, respectiv Islanda au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus. 

Afla mai multe despre: dorinel munteanuadrian mutu 

viewscnt
Articole similare