Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un fost jucător care a luat de două ori Liga Campionilor a rămas mască după transferul lui Stanciu: ”E ciudat să plece în ţările arabe”

EXCLUSIV | Un fost jucător care a luat de două ori Liga Campionilor a rămas mască după transferul lui Stanciu: ”E ciudat să plece în ţările arabe”

Stranieri

Comentarii

Miodrag Belodedici este de părere că Nicolae Stanciu a făcut prea devreme pasul spre fotbalul arab, deşi a semnat un contract cu un salariu anual de 3 milioane de dolari.

Nicolae Stanciu a fost cumpărat de Al Ahli, care le-a plătit 10 milioane de euro celor de la Sparta Praga. Şi oferta pentru jucător a fost foarte tentantă, 3 milioane de dolari pe sezon. Miodrag Belodedici nu este însă impresionat de aceste cifre.

Câştigător al Cupei Campionilor alături de Steaua şi Steaua Roşie Belgrad, Belodedici este de părere că mijlocaşul de 25 de ani ar fi trebuit să se gândescă să facă mai întâi performanţă în Europa:

”M-a surprins că a plecat în Orientul Mijlociu la vârsta asta. Este un jucător valoros, joacă la naţionala României. Este valoros şi să plece de acum în ţările arabe mi se pare cam ciudat. Trebuie să te gândeşti şi când termini cu fotbalul ce ai câştigat. Nu câţi bani ai câştigat, ci ce ai realizat, câte trofee ai câştigat. Despre asta se vorbeşte după ce te laşi de fotbal. Banii putea să îi câştige oriunde, pentru că este un jucător talentat. Probabil că va fi monitorizat de cei de la echipa naţională, dar nivelul este mai jos”, a declarat Miodrag Belodedici pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: miodrag belodedicnicolae stanciual ahlisparta praga 

viewscnt
Articole similare