Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un fost jucător de la Dinamo are aşteptări mari de la noul acţionariat: "Să se bată în fiecare an la titlu"

EXCLUSIV | Un fost jucător de la Dinamo are aşteptări mari de la noul acţionariat: "Să se bată în fiecare an la titlu"

Dinamo București

Comentarii

Tibor Selymes (50 de ani) are aşteptări mari de la noul acţionarat de la Dinamo. Vrea ca fosta sa echipă să se bată sezon de sezon la titlul de campioană şi să revină în Europa. Totodată, el are şi o nemulţumire legată de cei care au preluat Dinamo.

"Sper să facă performanţă cu Dinamo, pentru că clubul ăsta merită. Aţi văzut ce suporteri avem. Sper să ajungem unde ne e locul, în cupele europene, sau măcar să ne batem pentru cupele europene. 

Ce aşteptări am, Dinamo să se bată în fiecare an la titlu, în fiecare să fie în cupele europene. Jucători de valoare, antrenor foarte bun.... bineînţeles, să nu uităm de juniorat. Trebuie să investeşti, pentru că avem copii foarte talentaţi. Şi, de ce nu, să joace cât mai mulţi români la Dinamo", a spus Selymes, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Selymes, care a jucat pentru Dinamo între 1990 şi 1993 şi a antrenat echipa a doua a clubului în 2013, este nemulţumit de faptul că Ionel Dănciulescu a fost înlăturat de la club şi consideră că fostul atacant al "câinilor" merită să fie în continuare în staff-ul lui Dinamo. 

"Merită să rămână la Dinamo, pentru că a făcut foarte multe pentru Dinamo. Tot timpul a fost alături de jucători, de conducere şi de suporteri. Eu spun că Danciu oricând merită să fie la Dinamo.

Cred că el o să vină cu echipa lui, cu stafful lui. Şi undeva e normal să faci asta. Dar trebuie să ai şi oameni din fotbalul românesc", a mai declarat fostul director sportiv de la Poli Iaşi. 

Afla mai multe despre: dinamotibor selymes 

viewscnt
Articole similare