Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Un fost mare atacant din Liga 1 e fan Mourinho: ”E puţin mai zeflemist aşa, îmi place stilul lui!” Pe cine a ales între Cristiano Ronaldo şi Messi

EXCLUSIV Un fost mare atacant din Liga 1 e fan Mourinho: ”E puţin mai zeflemist aşa, îmi place stilul lui!” Pe cine a ales între Cristiano Ronaldo şi Messi

Top Interviuri

Comentarii

Fostul atacant de la Dinamo şi Steaua, Marian Ivan, a fost invitatul lui Alexandru Săbău la Top Interviuri de la Telekom Sport. El a trecut în finalul emisiunii printr-o serie de întrebări în care a fost pus să aleagă câteva nume de fotbalişti şi antrenori uriaşi pe care îi preferă.

”Am fost norocos, am avut parte de cei mai buni antrenori de la noi din ţară” i-a mărturisit Marian Ivan lui Alexandru Săbău, la Top Interviuri: ”Am reuşit să joc lângă foarte mari fotbalişti, Hagi, Mateuţ, Lupu, la naţională nici nu îi pot enumera, am o relaţie foarte bună cu toţi, am rămas prieteni”

Fotbalul internaţional naşte pasiuni chiar şi pentru un fost fotbalist profesionist din România. Marian Ivan a ales la Top Interviuri între marile rivale, Real Madrid şi Barcelona, dar şi între legendarii Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi. Fostul atacant de la Steaua şi Dinamo s-a declarat totodată un simpatizant al lui Jose Mourinho: ”Îmi place stilul lui, puţin mai zeflemist aşa”

”Ţin cu Real. Messi sau Ronaldo? Înclin spre Ronaldo, dar mi-ar plăcea un mix între ei, Ronaldo şi Messi dacă ar putea să fie doar unul singur” a mai declarat Ivan, la Top Interviuri. Şi alţi fotbalişti din străinătate i-au rămas în suflet fostului atacant român. Firesc, o bună parte dintre ei sunt, la fel cum a fost şi Marian, atacanţi: ”Mi-a plăcut Paolo Rossi, dacă îţi aduci aminte sunt vremuri de mult trecute, mi-a plăcut foarte mult Van Basten mie, mi-a plăcut foarte mult Ronaldo brazilianul... mi-a plăcut Cămătaru foarte mult, mi-au plăcut atacanţii, mi-au plăcut marcatorii, Victor Piţurcă, m-ai ales că jucam la Steaua şi îi urmăream mişcările... nu mai spun, am prins ceva şi Dumitrache”

Dobrin este mereu un subiect fascinant, iar Marian Ivan a avut ocazia să-l vadă pe viu jucând pe fostul mare fotbalist al Piteştiului: ”Mi-a plăcut mult Dobrin. Primul meci al meu pe stadion, m-a dus tata, a fost Steaua-FC Argeş, în Ghencea, Dobrin în formă maximă, au fost fotbalişti, am avut ce vedea în copilărie” a mai declarat Marian Ivan.

Fostul atacant al naţionalei României s-a poziţionat clar la întrebarea ”Hagi sau Gică Popescu?”: ”Amândoi foşti mari fotbalişti, am jucat alături de ei, Hagi normal”. În schimb, fostu vârf de la Steaua şi Dinamo nu s-a putut decide între Chivu şi Mutu, reprezentanţii de top ai generaţiei mai tinere din fotbalul românesc: ”Mi-au plăcut foarte mult amândoi” a mai spus Marian Ivan la Top Interviuri de la Telekom Sport.

Acum în vârstă de 50 de ani, Marian Ivan era considerat unul dintre cei mai talentaţi atacanţi români la începutul şi mijlocul anilor 90. A debutat la Steaua în 1988, dar în 1994 a ajuns la Dinamo Bucureşti, marea rivală a roş albaştrilor. Ivan are trei selecţii în prima reprezentativă şi a mai jucat în cariera sa pentru formaţiile FC Braşov, Sportul Studenţesc, Oltul Sf. Gheorghe şi FC Ghimbav, dar şi în străinătate pentru AEP Paphos, Aris Salonic sau Henan Jianye din China. 

Afla mai multe despre: marian ivanmourinho 

viewscnt
Articole similare