Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un fost mare jucător al lui Dinamo vorbeşte fără menajamente: "Dacă au impresia că aducerea lui Grozav le rezolvă problemele, greşesc mult"

EXCLUSIV | Un fost mare jucător al lui Dinamo vorbeşte fără menajamente: "Dacă au impresia că aducerea lui Grozav le rezolvă problemele, greşesc mult"

Fotbal intern

Comentarii

Bogdan Stelea, fost mare portar al lui Dinamo, crede că transferul atacantului Gheorghe Grozav nu simplifică lucrurile pentru echipa din Ştefan cel Mare.

"Dacă Dinamo crede că prin aducerea unui singur jucător o să îşi rezolve problemele, greşeşte mult. Şi eu nu cred că ei cred asta. Gicu Grozav este un jucător foarte valoros, a demonstrat asta. Cel puţin pentru campionatul nostru este un jucător important. El trebuie să vină şi să ajute pe un fond bun în care echipa trebuie să joace şi să aibă o exprimare bună", a declarat fostul internaţional, pentru Telekom Sport.

Bogdan Stelea a fost completat de Ioan Andone. Actualul manager general al echipei FC Voluntari s-a referit şi el la revenirea lui Gicu Grozav în Ştefan cel Mare.

"E important să joace, pentru că calitatea lui poate să ajute şi echipa naţională. Totul e să joace bine şi Contra să-l selecţioneze, pentru că poate fi una dintre variantele de atac ale naţionalei. Eu sper să se adapteze cât mai repede, să înscrie goluri, pentru că Dinamo are nevoie de jucători de calitatea lui Grozav", a spus Ioan Andone, la Telekom Sport.

În vârstă de 27 de ani, Grozav s-a despărţit în vară de Bursaspor şi a semnat recent cu Dinamo. Grozav a mai jucat la Dinamo în partea a doua a sezonului 2014/2015, timp în care a marcat patru goluri în 13 apariţii. De-a lungul carierei, atacantul a mai evoluat la Unirea Alba Iulia, Standard Liege, U Cluj, Petrolul, Terek Groznîi, Karabukspor şi Bursaspor.

Afla mai multe despre: grozavsteleaandonedinamo 

viewscnt
Articole similare