Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Un fost portar de la Dinamo, Steaua şi Rapid şi-a dezvăluit idolul. A fost de trei ori cel mai bun portar din Spania

EXCLUSIV Un fost portar de la Dinamo, Steaua şi Rapid şi-a dezvăluit idolul. A fost de trei ori cel mai bun portar din Spania

Fotbal

Comentarii

Florin Tene (51 de ani) se poate lăuda că a jucat pentru toţi granzii din Bucureşti: Dinamo, Rapid şi Steaua, dar portarul după care şi-a modelat cariera este un fost internaţional spaniol.

Invitat în emisiunea Top Interviuri de la Telekom Sport, Florin Tene, actual antrenor cu portarii la Al Wahda, a vorbit despre perioada de început a carierei şi despre idolii pe care i-a avut. 

"Mi-a plăcut foarte mult şi o perioadă l-am urmărit pe Arconada. Luam în general portarii de talie media, la fel ca mine, aştia au fost modelul meu", a declarat Tene. 

Luis Arconada a jucat la Real Sociedad întreaga carieră şi a câştigat de trei ori trofeul Ricardo Zamora pentru cel mai bun portar din LaLiga. 

Din România, Tene a urmărit intens un fost goalkeeper de la Dinamo: "La Dinamo când eram copii de mingi tot timpul stătram în spatele porţii şi tot timpul urmăream portarii de talie medie. Îl urmăream pe Ioniţă în perioada aia foarte mult timp".

 

Afla mai multe despre: florin tene 

viewscnt
Articole similare