Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un fost selecţioner este încrezător în noua generaţie de la tineret. A analizat grupa României U21: "Va fi o luptă în trei"

EXCLUSIV | Un fost selecţioner este încrezător în noua generaţie de la tineret. A analizat grupa României U21: "Va fi o luptă în trei"
Comentarii

Echipa naţională de tineret se pregăteşte pentru debutul într-o nouă campanie de calificare, pentru EURO 2021. Un fost selecţioner are încredere în elevii lui Rădoi şi a analizat rapid grupa "tricolorilor" mici.

"Se schimbă liniile, ca la hochei. Din fericire pentru noi, noi avem o serie de jucători care au dus şi generaţia trecută, calificările şi turneul final. Deci scheletul bineînţeles că va fi pe aceşti jucători", a declarat Emil Săndoi, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Săndoi a fost selecţionerul naţionalei de tineret timp de şapte ani, între 2006 şi 2013, dar nu a reuşit să ducă România la un turneu final. 

Tineretul este într-o grupă cu Danemarca, Finlanda, Irlanda de Nord, Malta şi Ucraina, iar Săndoi ştie între ce naţionale se va da lupta pentru calificarea la turneul final din Ungaria şi Slovenia: "Referitor la grupă, începem cu un derbi al grupei aş putea să spun. Un joc cu Danemarca, o echipă disciplinată. Cred că va fi o luptă în trei, pentru că aici se poate înscrie şi selecţionata Ucrainei", a mai spus Săndoi. 

Danemarca U21 - România U21 se joacă pe 10 septembrie, de la ora 19:30. 

Afla mai multe despre: romania u21emil sandoi 

viewscnt
Articole similare