Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Un fost star de la Real Madrid îi prevede un viitor frumos lui Ianis Hagi: ”L-a moştenit pe tatăl său. Va ajunge mare!”

EXCLUSIV Un fost star de la Real Madrid îi prevede un viitor frumos lui Ianis Hagi: ”L-a moştenit pe tatăl său. Va ajunge mare!”

Farul Constanța

Comentarii

Michel Salgado, fost mare jucător la Real Madrid a vorbit despre experienţa amicalului caritabil de la Madrid, dar şi despre Gică Hagi şi fiul acestuia, Ianis Hagi

”Cred că toată lumea s-a distrat, au fost două echipe cu multă calitate. Chiar dacă au trecut anii, calitatea rămâne. Au fost multe goluri. La selecţionata Spaniei au fost mulţi ani în care am jucat împreună, iar de partea cealaltă o selecţionată a lumii, cu o calitate impresionantă.  S-a văzut acest lucru pe teren. Au fost nişte goluri spectaculoase, pe care cu greu le vezi şi acum, în fotbalul actual” a mărturisit Michel Salgado la finalul meciului caritabil disputat la Madrid.

Fostul mare fundaş dreapta de la Real Madrid a mărturisit că are mulţi prieteni în fotbalul românesc: ”Am mulţi prieteni în fotbal, dar poate pentru că am stat mai mult cu ei, este clar că Roberto Carlos, Raul şi Figo sunt oameni cu care am petrecut mulţi ani. Au fost multe lucruri, multe meciuri, multe momente bune şi mai puţin bune.  Sunt oameni pe care îi voi aprecia mereu. Acea perioadă petrecută la Madrid, acea eră, a fost minunată pentru noi şi cu siguranţă că suntem mai apropiaţi. Din România bineînţeles că îi ştiu pe Popescu, pe Gică Hagi, pe Mutu, cunosc mulţi jucători. Am jucat împotriva lor, mai ales acea naţională cu Gică şi cu Popescu a fost spectaculoasă, cu o calitate incredibilă şi jucătorii români mereu sunt jucători cu o calitate individuală foarte mare. Mereu ne vom aminti de acea naţională ca una dintre cele mai mari de la Mondiale”.

Unul dintre prietenii lui Salgado este Gică Hagi, antrenor acum, la Viitorul Constanţa. Despre fiul său, Ianis, Salgado vorbeşte la superlativ: ”Da, ştiu că a creat acel club, puţin câte puţin şi a făcut-o foarte bine.  A dus echipa în prima ligă, se descurcă foarte bine, acum este antrenor, chiar şi fiul lui, l-am văzut jucând cu naţionala sub 21 de ani şi are calitate extraordinară.  Este diferit de tatăl său, pentru că joacă cu ambele picioare. Cred că a moştenit calitatea fotbalistică a tatălui său şi cred că va ajunge un jucător de mare viitor în România”

Noul selecţioner al României, Mirel Rădoi, adversar în meciul de la Madrid a fost şi el ”analizat” de Michel Salgado: ”Este o experienţă nouă pentru el şi vom vedea ce se va întâmpla. Trebuie să recupereze spiritul fotbalului românesc din trecut, de la oamenii aceia de calitate, de la generaţia aceea a lui Hagi, a lui Popescu. Sigur va avea parte de sprijinul lor, care sunt acolo, în fotbalul românesc, aşa cum e Gică, şi cred că ei sunt cei care vor scoate la lumină viitorul fotbalului românesc” a încheiat Salgado.
 

Afla mai multe despre: ianis hagigică hagimichel salgado 

viewscnt
Articole similare