Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un fotbalist din Liga 1 s-a închis în casă şi e pesimist: „Situaţia s-ar putea înrăutăţi”

EXCLUSIV | Un fotbalist din Liga 1 s-a închis în casă şi e pesimist: „Situaţia s-ar putea înrăutăţi”

Hermannstadt​

Comentarii

Alin Dobrosavlevici (25 de ani) respectă cu stricteţe îndemnurile autorităţile. Fundaşul lui Hermannstadt nu iese din casă şi îi roagă pe toţi românii care au aceeaşi posibilitate să îi urmeze exemplul.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Dorbosavlevici a discutat despre pauza forţată pe care fotbalul românesc a luat-o din cauza pandemiei de coronavirus care a împânzit întreaga planetă.

Fotbalistul născut în Moldova Nouă încearcă să se menţină în formă, la domiciliu, dar are previziuni sumbre în ceea ce priveşte reluarea campionatului.

După primele două etape din play-out, Hermannstadt este pe locul 3, cu 17 puncte, la trei lungimi deasupra poziţiei de baraj, ocupată de Academica Clinceni.

„(Ce faci în această perioadă?)
Având în vedere că e o perioadă foarte dificilă, nu numai pentru noi, ci şi pentru restul lumii, am ales să stau în casă, alături de familie şi să ascult indicaţiile oficiale din partea autorităţilor.

Ceea ce sfătuiesc pe toată lumea să facă. De aproximativ o săptămână stau în casă şi încerc să mă menţin într-o formă cât mai bună cu toate mijloacele pe care le am la îndemână.

(Cum ţi se pare această decizie de se întrerupe campionatul?)
În opinia mea e o decizie bună având în vedere gravitatea situaţiei în care ne aflăm şi sunt convins că această decizie a fost luată pentru a încerca oprirea răspândirii acestui virus.

(Ţi-e teamă că situaţia s-ar putea înrăutăţi şi că sezonul nu se va mai relua?)
Din păcate şi sper să mă înşel, situaţia s-ar putea înrăutăţi, ceea ce ar afecta foarte grav fotbalul românesc. Însă sunt convins că se vor lua cele mai bune măsuri pentru a diminua pagubele asupra fotbalului. Dar în momentul de faţă cea mai importantă e sănătatea oamenilor. Aveţi grijă de voi şi staţi în casă”,
a declarat Alin Dobrosavlevici, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: hermannstadtcoronavirusliga 1dobrosavlevici 

viewscnt
Articole similare