Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un gest rar întâlnit. Motivul incredibil pentru care Mirel Rădoi a rămas în Italia după ce România a fost eliminată de la EURO 2019: ”Mi-am schimbat imediat biletele”

EXCLUSIV | Un gest rar întâlnit. Motivul incredibil pentru care Mirel Rădoi a rămas în Italia după ce România a fost eliminată de la EURO 2019: ”Mi-am schimbat imediat biletele”

Echipa națională

Comentarii

La aproape jumătate de an distanţă, Mirel Rădoi dezvăluie motivul pentru care a rămas în Italia după ce România U21 a fost eliminată de la EURO 2019. Motivul este surprinzător: a vrut ca jucătorii să primească toate aplauzele.

Cu Mirel Rădoi pe bancă, naţionala de tineret a avut un parcurs senzaţional al Campionatul European de Tineret, care s-a defăşurat în Italia. Spre surprinderea tuturor, România U21 a dat peste cap toate calculele şi s-a calificat în semifinale dintr-o grupă cu Franţa, Anglia şi Croaţia.

Naţionala de tineret a fost eliminată de Germania, dar impresia pe care a lăsat-o a fost excelentă şi suporterii români au avut din nou motive de bucurie. La sosirea în ţară, jucătorii lui Mirel Rădoi au fost aşteptaţi de câteva sute de fani, care le-au cântat şi le-au strigat numele.

Un detaliu a surprins atunci. Fără să existe vreo explicaţie, Mirel Rădoi a ales să rămână în Italia şi n-a revenit în ţară alături de jucătorii săi. Acum, selecţionerul României a dezvăluit pentru Telekom Sport motivul pentru care a luat această decizie.



Plin de modestie, Mirel Rădoi spune că iniţial planul său era să vină la Bucureşti alături de restul delegaţiei, dar şi-a schimbat biletele când a aflat ce primire au pregătit fanii pentru jucătorii naţionalei de tineret. Rădoi a considerat că jucătorii sunt cei care merită aplauzele şi s-a temut că el o să le ”fure” momentul dacă ar fi fost în acelaşi avion:

”Vizavi de bucuria lor, am avut o discuţie cu cei de la Comunicare şi ne-au spus că o să fie foarte mulţi oameni la aeroport. În momentul ăla mi-am schimbat biletul de avion atât pentru mine, cât şi pentru familie şi am rămas în continuare în Italia. Nu neapărat să mă liniştesc. În momentul când am aflat că o să fie oameni nu aş vrea să creeze o situaţie în care oamenii să înceapă să strige numele meu. E momentul jucătorilor, e bucuria lor, cu toţii suntem bucuroşi şi fericiţi datorită lor şi trebuie să fie acolo să se bucure singuri”, a dezvăluit Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.



 

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare