Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un greu din fotbalul românesc sare în apărarea lui Ianis Hagi: ”Am mare încredere în el!” VIDEO

EXCLUSIV | Un greu din fotbalul românesc sare în apărarea lui Ianis Hagi: ”Am mare încredere în el!” VIDEO

Echipa națională

Comentarii

Ioan Andone a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre situaţia lui Ianis Hagi de la Genk.

Fost campion al României cu Dinamo şi CFR Cluj, Ioan Andone, unul dintre cei mai experimentaţi tehnicieni din fotbalul autohton a sărit în apărarea lui Ianis Hagi, fotbalist care nu traversează cel mai bun moment al carierei sale, după transferul în Belgia, la Genk.

Andone nu şi-a pierdut însă încrederea în talentatul fotbalist român şi crede că fluctuaţiile la vârsta pe care o are Ianis Hagi sunt normale:

”Mă aşteptam mai mult la Ianis, dar adaptarea...Cu toate că eu cred în continuare, am mare încredere că el va juca. Sunt perioade, e jucător tânăr, fluctuant, entuziasmul de la început după aia se estompează, sunt alte soluţii. Nu a prins o perioadă bună a lui Genk, Ianis acolo. Dar va juca” a mărturisit Ioan Andone pentru Telekom Sport.

În acelaşi interviu, Ioan Andone a vorbit şi despre Nicolae Stanciu, unul dintre fotbaliştii cei mai importanţi ai echipei naţionale: ”A jucat 60 de minute aproape meci de meci. La el nu se pune problema, este un titular! Nu e la acelaşi nivel de pregătire, pentru că dacă observi, cam în minutul 60 îl schimbă dar s-a integrat la o echipă foarte bună. Mă aşteptam cel puţin să se ducă în Europa League dar grupa infernală” a mai spus managerul celor de la FC Voluntari. 

Afla mai multe despre: ianis hagiioan andone 

viewscnt
Articole similare