Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un israelian vrea să cumpere o mare echipă din Liga 1: ”Vor veni la mine să discutăm toate detaliile”

EXCLUSIV | Un israelian vrea să cumpere o mare echipă din Liga 1: ”Vor veni la mine să discutăm toate detaliile”galerie foto

Superliga

Comentarii

Un om de afaceri israelian susţine că este în negocieri pentru a cumpăra o mare echipă din România.

Într-o perioadă în care oamenii de afaceri preferă să ocolească fotbalul românesc, un israelian spune că ar putea prea o mare echipă din Liga 1.

Acesta susţine că reprezentanţii clubului urmează să meargă în Israel pentru a discuta despre detaliile afacerii.

Israelianul care spune că vrea să cumpere o mare echipă din România: ”Am primit 4 oferte”

Un om de afaceri a surprins zilele trecute când a anunţat pe Facebook că şi-ar dori să cumpere o echipă din România, din Liga 1 sau Liga 2.

Nati Meir, o mai veche cunoştinţă a fotbalului românesc, susţine că, după ce a publicat acel anunţ, a primit oferte de la 4 echipe: două din Liga 1, două din Liga 2.

Omul de afaceri în vârstă de 66 de ani spune că toate sunt echipe mari, care au jucat sau joacă în cupele europene. Dintre ofertele primite, Nati Meir susţine că le-a selectat pe cele din Liga 1.

Milionarul israelian susţine urmează să se întâlnească în perioada următoare cu reprezentanţii acestor cluburi. Întâlnirea va avea loc în Israel.

”De când am publicat anunţul pe Facebook m-au sunat reprezentanţii a 4 echipe mari din Românie, două din Liga 1 şi două din Liga 2. Eu când spun că sunt echipe mari sunt echipe foarte mari, echipe care au jucat şi care joacă în Europa.

Nu vreau să declar sume, nu vreau să vorbesc despre bani, dar oamenii care conduc aceste echipe din Liga 1 vor veni aici să discutăm toate detaliile legate de această colaborare”, a declarat Nati Meir pentru Telekom Sport.

Nati Meir n-a dat numele echipelor cu care poartă negocieri, dar a ţinut să sublinieze că nu este vorba despre Dinamo, din cauza situaţiei incerte: ”Mitică Dragomir m-a trimis la Dinamo, dar acolo n-ai cu cine să vorbeşti”, ne-a mai spus omul de afaceri.

Nati Meir spune că vrea să conducă echipa din Israel: ”Nu mai calc vreodată în România”

Nati Meir nu este un nume necunoscut pentru români. Fost parlamentar din partea PRM, acesta şi-a anunţat în 2009 candidatura pentru funcţia de preşedinte al României. N-a avut însă prea mult succes.

Mai mult, el a avut probleme cu legea în România. În iunie 2014, Nati Meir a fost condamnat la 7 ani de închisoare cu executare, după ce a fost acuzat că a înşelat mai multe persoane.

El a fost eliberat condiţionat în decembrie 2016 şi s-a mutat în ţara natală. Acum, Nati Meir spune că nu vrea să mai revină vreodată în România, deoarece consideră că a fost condamnat pe nedrept la închisoare.

Cât despre planurile sale în fotbalul românesc, omul de afaceri israelian spune că vrea să conducă echipa fără să vină în România:

”Eu nu mai am nicio treabă cu România şi nici nu vreau să mai calc vreodată în România. Trăiesc aici, în Israel, sunt un om care niciun fel de probleme cu legea. Nu am nicio problemă cu poliţia, spre deosebire de România, unde toată lumea ştie că eu am făcut puşcărie şi am făcut puşcărie pe nedrept.

Legat de fotbal, am avut o echipă în care am investit bani mulţi. Este vorba despre Laminorul Roman, în perioada 2000-2002. Datorită prieteniei pe care o am cu el, am reuşit să-l conving să joace la această echipă pe Dănuţ Lupu, care este foarte bun prieten.

Ulterior, el a decis să plece de la echipă, a fost alegerea lui, dar când spun că am băgat bani mulţi la Laminorul chiar am băgat.

Totul va fi condus de aici, din Israel, eu nu voi face altceva decât să trimit bani şi să mă uit la televizor, să văd cum joacă echipa. Sunt oameni pe care îi am aproape, prieteni buni care sunt dispuşi să investească, care sunt dispuşi să se implice alături de mine”, a mai spus Nati Meir.

În trecut, despre Nati Meir s-a scris că ar fi vrut să cumpere Rapid şi FCSB

În trecut, despre Nati Meir s-a scris că ar fi vrut să cumpere Rapid şi FCSB. Omul de afaceri susţine însă că au fost doar zvonuri şi n-a fost nimic adevărat:

”În perioada în care era George Copos la Rapid s-a spus că eu vreau să cumpăr Rapidul, Dinamo, Steaua. Nimic adevărat. Dar trebuie să vă spun că eu am adus în Israel 5 jucători de fotbal şi un antrenor de la Rapid”, a încheiat Nati Meir pentru Telekom Sport.

Autor: Răzvan IONAŞCU

 Galerie foto

Afla mai multe despre: nati meir 

viewscnt
Articole similare