Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Un jucător convocat de Mirel Rădoi la naţională, infectat cu COVID-19. "Da. Am avut şi simptome"

EXCLUSIV | Un jucător convocat de Mirel Rădoi la naţională, infectat cu COVID-19. "Da. Am avut şi simptome"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Internaţionalul român Alexandru Băluţă a recunoscut că a fost infectat cu noul coronavirus, în urmă cu câteva săptămâni, însă i-a fost foarte greu să povestească clipele prin care a trecut. Fotbalistul a fost "victima" focarului din vestiarul actualei sale formaţii Akademia Puskas din Ungaria.

Un fotbalist convocat de Mirel Rădoi la echipa naţională a avut COVID-19! Alexandru Băluţă s-a infectat cu Coronavirus

Actuala formaţie a lui Alexandru Băluţă a fost "lovită" de un adevărat val de infectări cu noul coronavirus. Mai mulţi jucători au fost depistaţi pozitiv, printre ei şi fotbalistul român, Alexandru Băluţă. Acesta a trecut prin momente grele, însă a trecut cu bine peste ele.

"Da, au fost cazuri. da. Acum totul e în regulă. Au fost câţiva jucători cu acest virus, dar acum în fiecare săptămână ne testează şi din fericire suntem toţi negativi. Ne-a prins într-un moment dificil. Faptul că ştiam că ne aşteaptă un meci foarte important în Europa League, cu toţii eram concentraţi, mai ales că dinainte să vin aici ştiam de acest meci şi îmi doream foarte mult să ne caliicăm în următorul tur. (Şi tu l-ai avut?) Sincer,da. Am avut şi simptome. Dar nu vreau să vorbesc despre acea perioadă", a recunoscut Alexandru Băluţă, într-un interviu EXCLUSIV oferit pentru Telekom Sport.

Alexandru Băluţă face parte din lotul preliminar de stranieri convocaţi de Mirel Rădoi pentru tripla cu Islanda (play-off), Austria şi Norvegia (ambele din Liga Naţiunilor), din intervalul 8-14 octombrie. În acest sezon, din cauza problemele avute cu noul coronavirus, Băluţă a lipsit în primele două etape din campionatul Ungariei, însă a revenit în etapa a treia, într-o înfrângere cu Fehervar, scor 1-3, când a jucat 45 de minute. Cel mai probabil, Băluţă nu va face parte şi din lista definitivă a stranierilor pe care se va baza Mirel Rădoi la aceste meciuri. Cu toate acestea, Băluţa a fost încântat de faptul că face parte din vederile selecţionerului şi că se află pe lista preliminară a stranierilor.

"Am fost foarte fericit. Terminasem antrenamentul şi eram cu gândul când va sosi lista şi vă daţi seama că înseamnă foarte mult. Când eşti pe lista aia e rodul muncii tale. Pentru mine înseamnă mult, dar nu e de ajuns pentru că mai sunt două meciuri în campionat în care contează foarte mult randamentul meu, evoluţiile mele. Mi-a plăcut foarte mult cum au jucat, au meritat din plin să câştige şi în Austria. M-aş fi bucurat să câştige şi primul meci. Au fost două meciuri foarte bune şi m-am bucurat din suflet pentru băieţi", a completat Alexandru Băluţă.

  • În cariera sa, Alexandru Băluţă a evoluat pentru AF Gică Popescu, Chindia Târgovişte, FC Viitorul Constanţa, Universitatea Craiova, Slavia Praga, Slovan Liberec, iar acum Akademia Puskas
  • Cota de piaţă a mijlocaşului român, conform Transfermarkt, este de 2 milioane de euro.
  • 4 meciuri şi 1 gol are Băluţă pentru naţionala de seniori a României.

viewscnt
Articole similare
De ce nu a ajuns Mircea Lucescu la nationala? Informatii de culise. Cine nu l-a dorit