Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un jucător de la Astra recunoaşte situaţia disperată: "Ultima oară când am primit salariul aveam mai mult păr"

EXCLUSIV | Un jucător de la Astra recunoaşte situaţia disperată: "Ultima oară când am primit salariul aveam mai mult păr"

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra Giurgiu se pregăteşte de finala Cupei României cu FC Viitorul, care va avea loc sâmbătă, în direct la Telekom Sport. Înainte de acest ultim meci din sezonul 2018-2019, jucătorii Astrei au avut parte de o surpriză: şi-au primit salariul după foarte mult timp.

În exclusivitate pentru Telekom Sport, Filip Mrzljak a vorbit despre cât de importantă ar fi câştigarea Cupei României, atât pentru el, cât şi pentru echipă: "Pentru mine personal înseamnă mult pentru că de 7-8 de când joc fotbal nu am niciun trofeu. Când am fost mai tânăr nu am dat importanţa la trofee şi îmi doream să joc la echipe mari. Dar după ce am acumulat experinţă înseamnă foarte mult, vreau şi eu acum un trofeu şi echipa asta merită".

Ioan Niculae le-a făcut o surpriză jucătorilor săi înainte de această finală şi le-a virat o parte din salariile restante, ceea ce a făcut ca atmosfera din vestiarul fostei campioane să fie una pozitivă. Întrebat fiind de reporterul Telekom Sport de când nu şi-a mai primit salariul, mijlocaşul defensiv în vârstă de 26 de ani a şocat: "Încă aveam păr mai mult şi nu aveam barba gri. Glumesc. A trecut o perioadă, dar acum cred că o să fie bine".

Astra Giurgiu - FC Viitorul, finala Cupei României, va fi sâmbătă, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1. Nu vezi Telekom Sport 1 şi 2? Ia-ţi pachetul PLUS de aici: www.telekom.ro/plus.

Afla mai multe despre: astrafilip mrzljakcupa romaniei 

viewscnt
Articole similare