Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un jucător îl critică pe Gigi Becali: “Deciziile erau luate şi chiar nu aveam ce să fac!”

EXCLUSIV | Un jucător îl critică pe Gigi Becali: “Deciziile erau luate şi chiar nu aveam ce să fac!”

FCSB

Comentarii

Ajuns la Dinamo liber de contract înainte de începutul noului sezon al Ligii 1, Vlad Achim nu poate uita perioada petrecută la eterna rivală a “câinilor” şi nu într-un sens bun.

Fostul mijlocaş al Viitorului ne-a spus că nu avea ce să facă la FCSB atâta vreme cât deciziile în privinţa lui erau luate deja de patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali. Achim a mărturisit că, spre finalul colaborării sale cu FCSB, tot ce îşi dorea era să prindă minute care să îl ajute să plece la altă echipă.

“Nici nu ştiu dacă puteam să o numesc presiune pe cea a patronului, pentru că deciziile erau luate şi chiar nu aveam ce să fac. Se luau nişte decizii şi ce poţi să faci atunci când decizia este luată? Când e vorba de antrenor, mai ales la Hagi trebuie să demonstrezi atât la meciuri cât şi la antrenamente, urmăreşte foarte atent toate aceste detalii şi nu poţi merge relaxant.

Nu ştiu dacă antrenorul chiar nu avea niciun cuvânt de spus. Eu cred că mai puteau şi ei să facă anumite lucruri. Bineînţeles, când mai apărea la televizor şi vorbea de mine era clar că decizia este luată de el.

Era greu, dar încercam să fac tot ce pot ca să mai prind meciuri şi să reuşesc să plec în altă parte. Pentru că, mai ales în ultima jumătate de an, cam ăsta a fost obiectivul meu, să mă duc undeva unde să îmi fie bine.”, a declarat Vlad Achim, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.

43 de meciuri a jucat Vlad Achim pentru FCSB, marcând 4 goluri şi oferind alte 2 pase decisive. Mijlocaşul a evoluat la roş-albaştri între 2015 şi 2018.

Afla mai multe despre: vlad achimgigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare