Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Un mare rapidist le dă speranţe fanilor: ”O să-l vedem pe Mircea Lucescu din ce în ce mai des în preajma Rapidului”

EXCLUSIV Un mare rapidist le dă speranţe fanilor: ”O să-l vedem pe Mircea Lucescu din ce în ce mai des în preajma Rapidului”

Rapid

Comentarii

Sergiu Radu a acordat un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Un mare rapidist, Radu nu avea cum să nu atingă subiectul Rapid. Fostul internaţional este convins că formaţia sa de sulfet şi-a găsit drumul potrivit spre performanţă: ”Rapidul pare să îşi găsească drumul pe care ar trebui să meargă, cu Pancu ca şi antrenor, se întâmplă lucruri frumoase acolo, sper din tot sufletul să promoveze şi cred că până la urmă va promova în acest an. Sunt într-o poziţie ok, aş putea spune, până în acest moment, pentru că venind din Liga a 3-a era şi normal să le trebuiască o perioadă de acomodare, atât jucătorilor cât şi celor din conducere şi sper ca din acest retur de campionat să fie altceva, să poată să fie mai relaxaţi. Să nu mai piardă puncte foarte uşor sau pe greşeli individuale şi copilăreşti” a explicat Radu, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Ajuns la 42 de ani, fostul atacant din Giuleşti a evoluat trei sezoane sub Podul Grant.  El este convins că Mircea Lucescu va putea fi văzut din ce în ce mai des alături de Rapid în perioada următoare, un vis la care aspiră mai toţi fanii formaţiei giuleştene: ”Nea Mircea sunt convins că nu poate să stea acasă, este clar acest lucru, şi o să-l vedem din ce în ce mai des în preajma Rapidului. Probabil că pentru nea Mircea nici nu contează o funcţie oficială sau nici nu o să aibă o funcţie oficială la Rapid. Atâta timp cât îl vedem acolo, alături de echipă, este un semnal clar că va susţine cu ceea ce poate” a mai explicat Sergiu Radu. 

Afla mai multe despre: sergiu radurapidmircea lucescu 

viewscnt
Articole similare