Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un nou nume greu îşi aunţă implicarea la Academia Rapid: ”Vin 100%! Trebuie să ducem Rapidul în prima ligă”

EXCLUSIV | Un nou nume greu îşi aunţă implicarea la Academia Rapid: ”Vin 100%! Trebuie să ducem Rapidul în prima ligă”

Stranieri

Comentarii

Cristi Săpunaru este şi el dispus să se implice la Academia Rapid. Fundaşul lui Kayserispor spune că a purtat deja o discuţie cu Daniel Niculae şi Daniel Pancu şi a promis că va duce echipa în Liga 1.

Academia Rapid se va bucura şi de suportul lui Cristi Săpunaru - unul dintre cei mai pătimaşi rapidişti. Fundaşul lui Kayserispor spune că scopul său este să ducă echipa până în Liga 1. De asemenea, a transmis un mesaj de unitate pentru toţi rapidiştii:

"Am urmărit Academia Rapid, cum să nu? Voi fi implicat când mă voi întoarce în ţară! 100%! Cum voi putea. Am vorbit cu Nico, cu Pancone! Ne gândim să aducem Rapidul în prima ligă, înapoi! Normal că se poate. Ar trebui ca toţi rapidiştii să înţeleagă că trebuie să fim o singură echipă. Nu contează primării sau altceva. Mai sunt două meciuri şi ne vedem la baraj!", a declarat Cristi Săpunaru pentru Telekom Sport.

Deocamdată, Săpunaru n-a dezvăluit în ce mod va ajuta Academia Rapid. În vârstă de 34 de ani, internaţionalul român mai are un an de contract cu Kayserispor.

Afla mai multe despre: cristi sapunaruacademia rapidliga 1kayserispor 

viewscnt
Articole similare