Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un nou pont de milioane pentru Becali! I-au fost puse două nume pe masă. Oamenii care pot completa primul 11

EXCLUSIV | Un nou pont de milioane pentru Becali! I-au fost puse două nume pe masă. Oamenii care pot completa primul 11

FCSB

Comentarii

Este bine ştiut aspectul că Gigi Becali nu face transferurile de unul singur. Fie că este vorba despre MM Stoica sau un alt "consilier", din afara FCSB-ului, latifundariul din Pipera a fost influenţat în dese rânduri să îi aducă pe unii şi pe alţii la echipa pe care o patronează. Un fost antrenor de la Dinamo, sunat de Becali pentru a îi cere sfatul, a propus mai mulţi jucători la FCSB pe o poziţie sensibilă pentru echipa lui Mihaj Teja.

Ioan Andone, actualul manager general de la FC Voluntari, a găsit două soluţii pentru criza din centrul apărării de la FCSB, acolo unde a sesizat şi el că este o problemă: "Nu înţeleg de ce nu se întăresc acolo (n.r. - în centrul apărării). Pentru că au transferat foarte bine. Matei şi Stoian. Dar în zona fundaşilor centrali, unde au suferit toată toamna, pentru că li s-au şi accidentat foarte mulţi jucători, trebuie să aducă un fundaş central de calitate"

Cele două nume propuse de Andone îi pot ajuta pe cei de la FCSB şi cu regula U21, pentru că sunt doi piloni în lotul lui Mirel Rădoi, care s-a calificat la Campionatul European sub 21 de ani: "O soluţie bună era Paşcanu. Rus de la Sepsi, dar nu prea joacă acolo. Am înţeles că din vară va veni Cristea. Dar şi pe Cristea la Mediaş l-am văzut şi fundaş central, şi mijlocaş. Lor le trebuie un fundaş central. Dar de valoare. Şi să aibă şansa să nu li se accidenteze jucătorii", a declarat Andone, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

În interviul acordat Telekom Sport, Ioan Andone a recunoscut că l-a sfătuit pe Becali în privinţa mai multor transferuri, precizând însă că patronul FCSB e cel care îl sună pentru a-i cere părerea: "Nu-l sun eu pe Gigi Becali. Să fie clar. El mă sună [...] El mă caută şi mă întreabă. Şi mă ia şi aşa, pe neaşteptate".

Afla mai multe despre: ioan andonegigi becalifcsbpascanurus 

viewscnt
Articole similare